Clàusula - Contacta amb nosaltres

Textos Legals Versió 1 10­-2016

L’informem que les dades personals recaptades mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incorporades al fitxer:

1-[USUARIS WEB/NEWSLETTER], degudament inscrit al Registre Públic d’Inscripció de Fitxers de Dades Personals de la “l’Agència Andorrana de Protecció de Dades”, del que és reponsable ASSEGUR DIVERSOS, S.A., [d’ara ebdavant ASSEGUR], amb domicili social al C/Pau Casals, 10 2ª – AD500 ANDORRA LA VELLA (Principat d’Andorra), NRT A701490J, amb el Registre de Comerç número 920034U, e-mail atencionclient@assegur.com, amb la finalitat de gestionar aquest formulari per atendre la seva consulta, així com l’enviament d’informació periòdica de les nostres ofertes de productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics.

Si bé en qualsevol moment, podrà oposar-se a aquest tipus d’enviaments, enviant un correu electrònic a l’adreça lqpd@assegur.com indicant a l’assumpte “BAIXA DE LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ”, o bé l’opció corresponent en rebre una comunicació electrònica.

ASSEGUR es compromet a utilitzar les dades recaptades mitjançant aquest formulari, únicament per la finalitat esmentada anteriorment.

L’Interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recaptades mitjançant la lectura de la present clàusula.

L’Enviament d’aquest e-mail implica l’acceptació expressa de les clàusules exposades.

Així mateix, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i, si s’escau, d’oposició (Drets ARSO), en els termes establerts per la Llei qualificada 15/2003, presentant o enviant una sol·licitud per escrit, dirigida  a C/ Pau Casals, 10 2ª – AD500 ANDORRA LA VELLA (Principat d’Andorra) o bé a través del correu electrònic a lqpd@assegur.com i acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant en l’assumpte  “PROTECCIÓ DE DADES”.

back to top

Utilitzem cookies propies i de tercers, per a realitzar el anàlisis de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu us. Per poder canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Per amagar aquest missatge, faci click aquí.