Clàusula - Treballa amb nosaltres

Textos Legals Versió 1 10­-2016

L’informem que les dades personals recaptades mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incoporades al fitxer:

1- [CURRÍCULUMS], degudament inscrit al Registre Públic d’Inscripció de Fitxers de Dades Personals de la “l’Agència Andorrana de Protecció de Dades”, del que és responsable ASSEGUR DIVERSOS, S.A., [d’ara endavant ASSEGUR], amb domicili social al C/Pau Casals, 10 2ª – AD500 ANDORRA LA VELLA (Principat d’Andorra), NRT A701490J, amb el Registre de Comerç número 920034U, e-mail atencioclient@assegur.com, amb la finalitat d’atendre i gestionar la seva sol·licitud de treball mitjançant l’enviament del seu CV, així com participar en els processos de selecció de personal.

ASSEGUR es compromet a utilitzar les dades recaptades mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat esmentada anteriorment.

L’Interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recaptades mitjançant la lectura de la present clàusula.

L’Enviament d’aquest e-mail implica l’acceptació expressa de les clàusules exposades.

Així mateix, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i, si s’escau, d’oposició (Drets ARSO), en els termes establerts per la Llei qualificada 15/2003, presentant o enviant una sol·licitud per escrit, dirigida a: c/Pau Casals, 10 2ª – AD500 ANDORRA LA VELLA (Principat d’Andorra) o bé a través del correu electrònic a lqpd@assegur.com i acompanyada d¡’una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant a l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

back to top

Utilitzem cookies propies i de tercers, per a realitzar el anàlisis de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta el seu us. Per poder canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Per amagar aquest missatge, faci click aquí.