ET REGALEM 30€!

Estem d'Aniversari i tenim un regal per a tu 🎁! Et 𝗥𝗘𝗚𝗔𝗟𝗘𝗠 𝟯𝟬€ per a la contractació d'una Assegurança de Llar, Moto o Exèquies! Aprofita la Promoció fins al 31/12/2022.

ASSEGURANÇA DE LLAR

La teva tranquil·litat comença a casa 🏠.
Escull l'assegurança que millor s'adapta a les teves necessitats tant si ets llogater com propietari. I si ets una Comunitat, gaudeix de les millors cobertures per a tots.

Contracta i Aconsegueix 30€

ASSEGURANÇA DE MOTO

Recorre la carretera amb tota la confiança 🏍!
Descobreix totes les asseguranças de moto i escull la que millor s'adapti a les teves necessitat com a motorista.

Contracta i Aconsegueix 30€

ASSEGURANÇA EXÈQUIES

Per a cada etapa de la vida necessites tranquil·litat 🌠⭐
Passi el que passi estarem al teu costat en els moments mes complicats, deixa que nosaltres ens ocupem de tot.

Contracta i Aconsegueix 30€

VOLS UN PRESSUPOST?

  Nom*

  Cognoms*

  Correu electrònic*

  Telèfon*

  Quina Assegurança t'interessa? *  Comentaris

  Celebrem 30 anys!

  A Assegur complim 30 anys vetllant pel benestar de les persones, famílies i empreses d'Andorra. 30 anys de compromís que volem celebrar amb tu.

  El passat 15 de setembre vam celebrar els 30 anys d’Assegur amb un esdeveniment molt especial

   

   

  • Més de 600 persones van acudir a l’acte de celebració, que va comptar amb la participació del campió del món d’il·lusionisme, Jorge Luengo

   

   

  Com a mostra d’agraïment per la confiança dels nostres clients al llarg de tots aquests anys,  vam celebrar el passat 15 de setembre, una conferència lúdica on van assistir més de 26.000 clients. Un agraïment a les persones, famílies i empreses que han confiat i confien en nosaltres. . L’esdeveniment va comptar amb la presència del campió del món d’il·lusionisme i Premi Mundial al Talent de la Comissió Europea, Jorge Luengo, qui va ser l’encarregat d’explicar al públic com funciona la ment, mitjançant trucs, anècdotes i consells senzills per ser millors persones.

  Es tracta d’una data molt significativa per nosaltres, ja que assolim 30 anys d’experiència en el sector assegurador sent una companyia líder en el mercat andorrà. El director general d’Assegur, Carles Codó, va donar les gràcies a totes les persones que formen o han format part de la companyia en algun moment de la seva història: ha recordat, insistint que “són les persones les que fan grans a les empreses”. També, en Carles Codó insisteix en “que l’èxit està basat en les persones.” transmeten així un dels pilars de la companyia, els clients.

  L’acte de celebració del 30 aniversari d’Assegur va reunir a 600 persones a la Sala de Congressos d’Andorra la Vella

  L’acte va concloure amb Jorge Luengo junts amb dos càrrecs directius de la companyia, que van ser els encarregats de premiar la fidelitat dels clients d’Assegur amb un sorteig d’un Iphone 13 pro i un patinet elèctric Xiaomi, ambdós amb assegurança inclosa,  a 2 dels assistents als 30 anys. A més. Assegur va obsequiar amb un detall a les mes de 600 persones que van assistir a l’esdeveniment.

  Sala de premsa

  back to top