Exèquies One

Ara, si tens més de 65 anys, Exèquies One t'ofereix tot el que necessites. Despreocupar-se del que més importa no té preu; gaudeix amb tranquil·litat.

Assegurança Exèquies One

Assegurança de pagament únic que ofereix al client un conjunt de serveis d’assessorament i gestió que ofereix garanties en el moment del decés.

Cobertures

Servei decés

Cobertura del servei fúnebre, contemplant: les despeses d’enterrament o incineració, de tanatori, l’elecció de la caixa fúnebre, l’esquela, els recordatoris i les flors.

Gestions de tràmits administratius gratuïts

Trasllat complet

Cobertura que contempla garanteix les gestions i despeses necessàries per al trasllat del cadàver dels assegurats que morin dins del territori andorrà o de la resta del món, al cementiri o planta incineradora d’Andorra, Espanya, Portugal o a qualsevol lloc d’Europa.

Servei d'atenció les 24h

Servei les 24 hores del dia els 365 dies de l’any per a les gestions  de declaració i/o tramitació de qualsevol sinistre relacionat amb l’assegurança. Es facilita el telèfon de l’assegurador: +376 876 555 i el telèfon si es necessita assistència des de l’estranger: +34 915 16 05 16

Contracta ara la teva assegurança Exèquies One

Truca'ns al 876 555

Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Et pot interessar

back to top