Bases del servei Carweekend

El servei de Carweekend té com a finalitat d’oferir als nostres clients un servei extra com a premi a la seva fidelitat.

 

Qui es pot beneficiar del servei Carweekend ?

Tots els clients d’Assegur amb pòlisses amb vigor i que no tinguin pendent cap pagament.

 

Pot acollir-se a aquest servei qualsevol Client excepte:

  • Particulars o empreses que no disposin d’una assegurança en vigor
  • Els clients que tinguin deutes pendents amb Assegur o hagin anat per la via judicial
  • Els clients que hagi tingut un sinistre amb algun dels cotxes del servei de Carweekend o cotxe de substitució.
  • Menors de 25 anys.

 

Quines limitacions té?

Assegur es reserva la facultat de donar o no el servei de carweekend en funció d’aspectes relatius a la relació empresa/client.

Assegur es reserva el dret de cancel·lar aquest servei en qualsevol moment, sigui per força major o per qualsevol altres causes que estimi oportunes.

 

Quin és el funcionament?

Assegur publicitarà el servei a través dels seus Canals Digitals (web, email, xarxes socials, app, etc) enllaçat amb el formulari de pre-reserva. Qualsevol client que vol beneficiar-se del servei de Carweekend, ha d’omplir el formulari de pre-reserva que trobarà a la web https://www.assegur.com/carweekend/

Un cop rebut, i en cas que es compleixin els requisits que es sol·liciten, Assegur elabora un llistat de sol·licitants que deriva a Europcar (empresa de lloguer de cotxes que s’encarrega de la gestió dels vehicles). Eurpocar, en funció de la disponibilitat de vehicles i de les instruccions d’Assegur, atorga els vehicles als sol·licitants. Només si disposes de vehicle de lloguer, divendres al matí Europcar es posarà en contacta amb tu.

En cap cas, es pot gestionar el servei directament amb Europcar.

Europcar no patrocina, avala ni administra de cap manera aquest servei.

En cas que Assegur detecti que s’ha fet una utilització fraudulenta, incorrecte, delictiva o que infringeixi alguna normativa vigent, es reserva el dret d’invalidar aquell usuari per a aquest servei.

back to top