Health Talks by Assegur

Les Xerrades Assegur sobre benestar i hàbits saludables.

Benestar i Hàbits Saludables

Gaudeix la xerrada que va tenir lloc el passat 29 de setembre, el Dia Mundial del Cor.

No et perdis els consells sobre benestar i hàbits saludables en alimentació, activitat física, descans i benestar emocional! 

De què parlem

alimentacion_150pp

ALIMENTACIÓ

Desmuntarem “bulos” i aprendrem perquè una alimentació variada i equilibrada és tan important

actividad_fisica_150pp

ACTIVITAT FÍSICA

Per què són tan difícils de mantenir els hàbits d’activitat física? Existeix l’exercici “ideal”? Com començo?

bienestar_emocional_150pp

BENESTAR EMOCIONAL

Parlarem de consciència i de gestió emocional. Vivim desconnectats de les nostres pròpies emocions?

descanso_150pp

DESCANS

Què li passa al nostre cos quan no descansem prou? Per què és tan important descansar bé?

Participants

IagoGalindo-presenta

IAGO GALINDO
Director Tècnic Assegur
PRESENTACIÓ

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials especialitzat en Actuarials d’assegurances per la Universitat Central de Barcelona. Té una consolidada experiència com a director tècnic a Assegur, participant en el desenvolupament de la companyia des dels seus inicis.

jordi_marin_150pp

JORDI MARIN
CBDO y partner de myHW
MODERADOR

Ex-Director General de Microsoft i, actualment, director general de l’Associació Catalana d’Empreses Consultores. Participa en òrgans de decisió tant del sector públic com del privat. El Govern d’Andorra, Huawei o Grupo Planeta, entre d’altres, compten amb ell per la seva visió estratègica en el camp de la innovació.

helmut_150pp

DR. HELMUT SCHRÖDER, PHD
Director científic de myHW

Investigador i responsable de l’àrea d’Epidemiologia Nutricional i Obesitat Infantil en el Grup de Risc Cardiovascular i Nutrició a l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques de Barcelona, i coordinador del grup 30 de CIBER d’epidemiologia i salut pública del Govern d’Espanya. La relació entre l’estil de vida i la malaltia, i l’impacte de la nutrició i l’activitat física, tant en adults com en nens, són els eixos principals dels seus treballs d’investigació.

marta_pons_150pp

MARTA PONS
Responsable de pautes i estratègies alimentàries de myHW

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Navarra i Màster en Nutrició i ciències dels Aliments per la Universitat de Barcelona. Des del seu centre d’assessorament en Nutrició es dedica des de fa més de 20 anys a l’atenció individual i a l’elaboració i supervisió de pautes per col·lectivitats. És docent a Vatel Andorra i a l’Efpem i coordinadora acadèmica i professora del Grau de Nutrició de la Universitat Carlemany.

anna_fernandez_150pp

ANNA FERNÁNDEZ POCH
Coordinadora de Benestar Emocional en myHW

Terapeuta Gestalt i Terapeuta Familiar Sistèmica i de Parella. Postgrau en Educació Emocional per la Universitat de Barcelona. L’Anna treballa en teràpia i acompanyament, en processos de creixement personal d’adults, joves i adolescents i és formadora en temes com l’estrès, l’autoestima, les relacions interpersonals i la gestió emocional a empreses i organitzacions.

noemi_serra_150pp

DRA. NOEMÍ SERRA, PHD
Responsable de programes de Educació Física i Entrenament Personal de myHW

Investigadora i llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Actualment és la directora del Màster en Entrenament Personal i Responsable de Formació Permanent de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus de Mataró, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.

back to top