Skip to content

6 aliments per millorar les defenses que hauries d’afegir a la teva dieta

6 aliments per millorar les defenses que hauries d’afegir a la teva dieta

Com ja imaginaràs, els aliments per millorar les defenses són aquells que també prens si t’alimentes equilibradament. En aquest interessant post et fem una relació dels més indicats i t’expliquem un tip molt fàcil per augmentar les teves defenses i sentir-te increïble.

Efectivament hi ha uns determinats aliments que són especialment adequats per millorar el  sistema immunitari. Però abans… Com pots saber si les teves defenses estan baixes?

Si tens les defenses baixes, el teu cos t’avisa

Saber escoltar les sensacions del teu organisme t’ajuda a detectar si necessites aliments per millorar les defenses. Si les ferides tarden a curar-se, dolors musculars o els cabells fràgils, és molt probable que tinguis les defenses baixes. Un altre senyal d’un sistema immunitari feble és sentir-se cansat sense motiu aparent. Per tant, la nostra recomanació és que incorporis els següents aliments a la teva dieta.

Taronges

Una gran aportació de vitamina C que és essencial per augmentar les defenses. A més, menjar taronges sovintejadament et protegirà de grips i refredats. Pots prendre-la en suc o sencera per beneficiar-te, també, de la seva fibra.

Pinyes naturals

Menjar pinya també representa una gran aportació de vitamina C i a més conté bromelina que ajuda a digerir les proteïnes i actua com un antiinflamatori natural. Si ets una persona propensa a la retenció de líquids, pot ajudar que els eliminis més fàcilment.

Pastanagues

Aquesta arrel de color taronja intens té una quantitat important de vitamina A. És ideal per menjar-la en cru a les amanides, per exemple. Menjant una pastanaga al dia tens garantida l’aportació d’aquesta vitamina tan recomanable per augmentar les teves defenses

Cebes

Aquesta verdura no pot faltar a la teva dieta. Un dels millors aliments per millorar les defenses. Conté nutrients que augmenten el teu nivell immunològic, regula la histamina i conté zinc, sofre i seleni.

Salmó

La ingesta de salmó de manera regular millora el teu sistema de defenses perquè conté omega-3. Aquest àcid gras és un gran estimulador del sistema immunitari i per tant no pot faltar a la teva dieta. És un aliment que aporta proteïna de gran qualitat i és molt fàcil de cuinar.

Gingebre

Aquí tens un altre dels principals aliments per millorar les defenses. És un rizoma (tija que creix sota terra) que alleuja els símptomes de la grip i els refredats. A més el gingebre és un eficaç antiinflamatori, però cal que coneguis que té un sabor una mica picant i intens.

Aquí et deixem un increïble tip per utilitzar el gingebre d’una manera molt senzilla i millorar el sistema immunitari, fes aquest suc i el beus durant quinze dies en dejú.

A Assegur t’aconsellem tots aquests aliments per millorar les defenses. Perquè el teu benestar ens importa.

Otros artículos que te pueden interesar