Skip to content

Andorra al top mundial dels millors països d’hivern

Andorra al top mundial dels millors països d’hivern

Descobreix perquè Andorra es troba al top mundial dels millors països d’hivern. Les seves propostes turístiques d’esports de neu, de shopping, de ruta romànica i de wellness  el fan ser un dels destins més atractius en els mesos d’hivern.

Andorra, un petit paradís situat al bell mig dels Pirineus, amb Catalunya, Espanya i França per veïns geogràfics. Té tot el que tu i la teva parella, família o amics necessiteu per passar una estada idíl·lica en un dels millors països d’hivern.

Natura i esport

Els entorns naturals d’Andorra avalen el fet que sigui un dels millors països d’hivern del món. La seva privilegiada situació fa que sigui ben senzill practicar l’esquí en totes les seves modalitats. La neu és abundant i això et permet passar moltes jornades practicant aquest esport de muntanya. Les principals zones d’esquí són Vallnord Pal – Arinsal i Grandvalira (que integra també Ordnino – Arcalís) on trobaràs les pistes d’esquí més extenses de tot el sud d’Europa. Envoltades de bosc i paisatges idíl·lics on practicar qualsevol modalitat d’esquí és tota una experiència.

Podràs també fer senderisme per més de 50 rutes i muntanyes. Són indrets menys concorreguts, inigualables i no et cansaràs de gaudir de les vistes d’un Pirineu tot nevat. Si vas buscant benestar i felicitat, aquestes excursions te’n donaran.

El relax i la salut

Andorra es troba emplaçada sobre una gran zona geològica de termes i és molt coneguda pels seus balnearis. La proposta de termoturisme inclou a tots els membres de la família; amb un ventall d’activitats i tractaments que van des de l’oci fins a l’especialització terapèutica.

Comptes amb una excepcional quantitat d’espais termals com l’Spa Termolúdic de Caldea, que és un dels centres d’aigües termals i wellness més grans del sud d’Europa, o  l’innovador Inúu on la proposta de benestar i relax la pensaran exclusivament per a tu.

També podràs reservar habitació en hotels especialitzats en activitats d’Spa i tractaments termals i wellness. No pots marxar d’Andorra sense haver gaudit d’una experiència de relax, massatges i benestar. Les aigües termals d’Andorra et faran passar el cansament de tot l’any i tornaràs a casa ple d’energia.

Andorra romànica

Amb una gran quantitat  d’esglésies romàniques, a Andorra tindràs l’oportunitat de gaudir de l’art romànic esplendorosament. Murs de pedra carregats d’història, litúrgia i cultura que t’explicaran el passat d’aquest antic país dels Pirineus. T’animem que coneguis també Habitat Rural, que és una ruta per tres cases fetes petits museus que il·lustren la vida i els costums dels andorrans en temps passats.

Per últim, un estimulant passeig pel nucli antic d’Andorra la Vella on quedaràs gratament sorprès de l’encant d’aquesta zona.

Shopping

Ha arribat el moment de les compres!

La proposta és immensa perquè a Andorra trobaràs productes gastronòmics, roba de luxe, joies, motor, electrònica i tot el que imaginis. Tradicionalment Andorra ha estat un destí turístic de compres i en els últims anys aquesta proposta és encara més amplia i complerta. Reserva un dia de la teva visita a passejar pels carrers i visitar totes les botigues.

Des de Assegur t’animem a visitar Andorra. Podràs comprovar que és un dels millors països d’hivern del món.

 

Otros artículos que te pueden interesar