Skip to content

5 apps per aparcar en els teus viatges

5 apps per aparcar en els teus viatges

 

Les noves tecnologies no són el futur. Les noves tecnologies ja son part del teu dia a dia. Si et preguntem per una activitat rutinària en la qual la tecnologia no tingui res a veure, segurament et posarem en un compromís.  No hi ha activitat que no estigui a Internet o que no estigui controlada per eines que tenen a veure amb la tecnologia. El futur és  ara i és meravellós perquè fa que la vida sigui molt més senzilla. Fins i tot, quelcom tan impensable en el passat com trobar un lloc d’aparcament està resolt. I, per això, volem que coneguis les 5 apps per aparcar.

Ja ningú recorda aquelles voltes i voltes per aconseguir un lloc on poder deixar el cotxe. No era només una pèrdua de temps. Aquest moment era un generador d’estrès. Havies d’anar a la Universitat, al metge o al treball, però sempre s’havia de sortir, almenys,  mitja hora abans per tenir la previsió de poder obtenir un lloc d’aparcament. I, és clar, si aquest lloc el tenis a prop, rai. I, si no et tocava caminar o córrer per arribar als llocs. Ara tot això és història. Només necessites tenir una app per saber on pots deixar el teu vehicle. N’hi ha moltes, però nosaltres hem fet una selecció de les millors.

Les millors 5 apps per aparcar

No és senzill descobrir joies com les que presentem. Hi ha moltes opcions, però poques tan bones com les que hem triat nosaltres. I això és així perquè hem fet una selecció molt específica per considerar les apps per aparcar que et facin la vida més senzilla. Són les més emprades pels usuaris. Ara bé, tu hauràs de triar quina de totes millora la teva experiència i fa que aconseguir aparcament sigui tan fàcil com obrir l’app al mòbil.

1. Una aplicació que destaca perquè té la funcionalitat de localitzar tots els pàrquings de diverses ciutats és una joia per guardar. Així és e-Park. Aquesta aplicació és, especialment, útil.  Et vindrà molt bé si eres una persona que canvia sovint de ciutat o per les teves escapades de vacances o de cap de setmana. Inclou els nuclis urbans més importants. I això fa que la seva cobertura sigui molt bona perquè, és precisament, en aquests espais urbans on és més necessària.

Un extra molt interessant

Tal com hem comentat abans, té la particularitat de tenir registrat els aparcaments de cada ciutat. No has de cercar, absolutament, res. A més, a més també ofereix la possibilitat de poder pagar des del mòbil en els parquímetres. Aquest extra és genial. I per si això et sembla poc, l’aplicació té un sistema que t’avisa amb temps perquè puguis renovar el tiquet de l’aparcament abans de caducar.

2. I seguim amb aquesta selecció amb WeSmartPark. Aquesta app et vindrà molt bé per circular en ciutat. Si bé és cert, només val per Madrid i Barcelona, però la pots aprofitar quan hagis de viatjar a qualsevol d’aquestes dues ciutats. Pensa en un cap de setmana o en un pont. Aquesta app a més, més té un acord amb més d’un centenar d’aparcaments d’aquestes dues ciutats perquè els usuaris de l’aplicació puguin gaudir de descomptes que arriben fins al 60%. I la xifra augmenta a poc a poc. Això vol dir que la cobertura és allò més completa possible.

Els usuaris, només tenen l’opció de trobar aparcament el més ràpid possible, si no que poden estalviar diners i això és una opció meravellosa. Ah, i si t’oblides dels tiquets o dels diners en efectiu no és cap problema. Pots pagar directament des de la mateixa aplicació. Com hem dit abans la tecnologia està plenament integrada a la nostra vida i aquesta aplicació és un exemple.

Ara ja no tindràs cap excusa per deixar el cotxe a casa quan estiguis planificant la teva propera escapada a Madrid o a Barcelona. No et podràs queixar perquè no vas a descobrir lloc. Ni tampoc podràs dir que és car aconseguir aparcament. Aquesta aplicació, sens dubte, és una joia que has de guardar en la memòria del teu dispositiu mòbil.

5-apps-per-aparcar-als-teus-viatges-1

I si vols cercar una zona blava?

3. No ton són aparcaments convencionals. També hi ha usuaris que s’estimen més aparcar en la zona blava. Si ets un d’ells, no tens cap dificultat. Només has de baixar Telpark. Aquesta aplicació cobreix les zones blaves de les grans ciutats. La pots trobar a més de cinquanta ciutats. I,  a banda, de la seva principal funcionalitat incorpora extres que fan que l’experiència sigui molt més còmoda pels usuaris.

Igual que en els altres casos, Telepark també facilita el pagament des de la mateixa aplicació. Així, l’app permet pagar els aparcaments des del teu mòbil sense necessitat de perdre temps cercant els parquímetres. I si t’adones que el temps s’està acabant això no serà cap problema perquè aquesta app també permet que prolonguis el temps d’estacionament.

Està clar que les zones blaves estan molt demandades perquè, normalment, donen servei al centre de les ciutats on tothom es desplaça per fer gestions o per oci. I una aplicació que dona cobertura en aquest sentit pot venir molt be en determinades ocasions. Cal no perdre-la de vista perquè potser molt útil.

Una app singular

4. Segurament, ni et passarà pel cap que una app sigui tan particular com la que anem a mostrar. Es tracta d’una aplicació que no cerca ni aparcaments públics, ni privats. I diràs, per a què serveix? És molt senzill, aquesta aplicació t’ajuda a cercar aparcament en la casa dels particulars  que decideixen llogar la seva plaça d’aparcament. S’anomena Parquo.

I cóm funciona? Normalment, la posen a servei dels ciutadans aquelles persones que tenen una plaça d’aparcament que no fan servir. Els usuaris la poden llogar per hores a l’aplicació i es guanyen uns diners. Per als usuaris, la contrapartida tampoc està malament perquè aquesta alternativa és molt més barata que qualsevol altra. Això si, s’han de complir les normes que té establertes l’app. La resta es resumeix en arribar i aparcar. Una meravella!

Aquesta aplicació, per tant, dona servei  i a més, a més descongestiona el mercat de l’aparcament fent possible que hi hagi més places d’aparcament disponible. En conseqüència, és bona per totes les parts. Mai la tecnologia havia arribat al punt de facilitar la vida no només dels usuaris si no dels ciutadans. Es tracta d’una app bolcada al servei

Aparcar i estalviar

5. I, per tancar la selecció d’apps per aparcar, triem una aplicació molt especial. S’anomena Parkclic. El nom ja dona idea que és una aplicació molt útil. El més destacat és que amb aquesta aplicació els usuaris poden obtenir fins a un 70% de descompte en els aparcaments associats. Mai ha estat tan econòmic intentar torbar un aparcament. La rebaixa és considerable.

No obstant això, l’aplicació té altres prestacions que la fan molt interessant pels usuaris. Permet reservar la plaça d’aparcament que vulgui l’usuari. El conductor podrà accedir a la plaça amb un localitzador. Aquesta facilitat és molt bona. Especialment, fa paper en les hores punta o en els dies on les places d’aparcament estan molt concorregudes. D’aquesta manera, abans de sortir de casa els conductors tenen garantit que trobaran un lloc.

Millora en l’experiència d’usuari

Està clar que aquestes apps per aparcar han canviat el concepte d’aparcament. Però també el concepte de conduir i de moure’s per les grans ciutats on, fins ara, poder descobrir un lloc per deixar el cotxe era un inconvenient afegit. Els usuaris no només tenen aparcament sinó que tenen moltes facilitats associades a l’ús de les apps per aparcar. Descomptes i extres que fan que l’experiència d’usuari sigui única.

Despreocupar-se al volant

Ens agrada la idea de saber que ara podràs aparcar a tot arreu i sense preocupacions. Estalviaràs temps, energia i uns quants mals de cap. Amb Assegur a més a més, gaudiràs de la tranquil·litat de no haver de patir per qualsevol imprevist que et pugui sorgir en ruta o cercant aparcament. Estem al teu costat. Compta amb nosaltres. Si encara no ets assegurat, no perdis l’oportunitat de visitar la nostra página web. Ara millor que mai per conèixer les ofertes en matèria d’assegurances. T’esperem!

Otros artículos que te pueden interesar