Skip to content

Assolir els teus propòsits d’any nou | Aconsegueix les teves metes

Assolir els teus propòsits d’any nou | Aconsegueix les teves metes

Assolir diversos propòsits d’any nou és quelcom que et planteges per aquest 2021? Sovint
ens passa això cada vegada que acaba l’any i en comença un de nou ple d’esperances i projectes. Tanmateix, no és tan important fer la llista de coses que et vols proposar d’aconseguir; el que realment importa és perseverar i que aquests objectius es converteixin en una realitat duradora.
Ara t’explicarem com fer-ho.

Quantes vegades t’has plantejat assolir propòsits d’any nou i al març ja ni recordes quins reptes t’havies promès? No t’amoïnis de res perquè en aquest post ho enfoquem des d’una perspectiva diferent i increïblement eficaç.

No facis una llista de propòsits d’anys nou molt llarga

Si el primer dia de l’any vols començar a aprendre anglès, deixar de fumar, estalviar, i fins a deu objectius més, serà massa feina. El més probable és que portis una agenda una mica estressant durant dues setmanes i no aconsegueixis cap de les coses que et proposes fer.

Abans, decideix quines fites et planteges per aquest any nou, elaborant una primera llista entre totes les que vulguis assolir. Llavors podràs veure quines són les més importants per a tu i podràs triar les tres primeres.

Cal un període d’adaptació de tres a quatre mesos

Els primers mesos han de servir per adaptar-te a aquestes noves rutines: si són classes d’anglès, has de concentrar-te en assistir-hi sempre sense excepció… Això ja serà un gran èxit. Si un dels teus propòsits és aprendre a estalviar, dona’t temps per ponderar la teva economia domèstica; has de saber que en aquesta qüestió necessitaràs uns mesos per anar equilibrant despeses i ingressos. Adaptar-se a aquests compromisos s’aconsegueix els primers mesos; amb aquests dos exemples volem remarcar-te el concepte: no t’has de rendir si les primeres setmanes les coses no surten del tot bé. El secret de tenir èxit en els objectius és la perseverança i la voluntat.

Superar el primer entrebanc

Aquesta seria la recomanació principal per aconseguir els teus propòsits d’any nou: no defallir a la primera dificultat que, eventualment, puguis trobar-te. En aquest sentit, si per exemple un dia no pots anar a classe d’anglès o celebres un aniversari sense la dieta, no passa res. És perfectament assumible haver de saltar-se només un dia el compromís assolit. Allò que importa, en aquesta situació, és que no perdis el ritme i que puguis continuar amb normalitat. El resultat serà igualment exitós.

Segurament et passis mesos mirant de trobar la manera de combinar horaris en el teu dia a dia per fer-ho tot. Però de ben segur que ho faràs perfecte, donat que la llista d’objectius per aquest 2021 és raonable i més fàcil d’assolir.

Des d’Assegur, a Andorra, t’animem que facis realitat els teus propòsits d’any nou!

Otros artículos que te pueden interesar