Motos elèctriques. Quines són les millors del mercat?

Motos, turismes, transport públic… Els vehicles elèctrics són ja una realitat, i és molt habitual veure’ls circular a les ciutats. No és necessari acostumar-se, sinó voler gaudir d’aquesta nova mobilitat. Si ets un habitual dels desplaçaments curts, no et perdis aquest post perquè et presentem les millors motos elèctriques del mercat.

No contaminen, tenen una autonomia de 200 quilòmetres de mitja, són ràpides i eficients. Quan provis les motos elèctriques, el teu concepte de mobilitat canviarà per sempre. Et relacionem tres magnífiques màquines, líders en el seu mercat.

Silence S01

La S01 de l’empresa catalana Silence et presenta l’equivalent a la 125 cc. Si bé la seva potència és similar, et trobaràs amb una acceleració molt superior als motors de combustió. Un detall que la converteix en una de les motos elèctriques més eficients, i molt adequada si la teva opció és la ciutat.

Una característica que la converteix en immillorable és la bateria extraïble. Fàcilment transportable i recarregable en qualsevol endoll. Això fa que els seus 100 quilòmetres d’autonomia puguin estar sempre disponibles. Actualment, la marca Silence es posiciona al mercat europeu amb més d’un 35% de quota.


Zero SR/F

Situada als primers llocs del mercat, la marca Zero Motocycles (Califòrnia), et presenta una de les seves motos elèctriques més emblemàtiques: la Zero SR/F.

A ciutat, arriba fins a 259 quilòmetres d’autonomia, gràcies a la seva bateria de liti ZF14,4. El seu grup motopropulsor és, com la resta, totalment elèctric i això fa que la quasi absència de manteniment signifiqui un estalvi enorme. 

Una altra de les seves tecnologies és el sistema operatiu Cypher que converteix les prestacions de la Zero SR/F en una moto intel·ligent molt fiable.

Energica Eva Ribelle

Amb una preocupació sublim pel control de paràmetres de seguretat i eficiència, la moto Eva Ribelle és una gran opció. Fabricada a Mòdena, un districte italià amb una històrica tradició de motor, el seu disseny i fabricació ha passat per les millors mans: el grup CRP, uns experts, i proveïdors dels components automobilístics més prestigiosos. Imagina’t el resultat: potència de 107 kW amb la que pot arribar als 200 quilòmetres per hora.

Cal remarcar que amb aquesta moto tindràs la possibilitat de recarregar la bateria ràpidament. Per cada minut de recàrrega, l’Energica Eva Ribelle disposarà de 6 quilòmetres més d’autonomia.

La seva alta tecnologia i versatilitat fa que sigui una de les motos elèctriques més eficients per anar de ruta i per ciutat. Amb ella no hauràs de renunciar a una inoblidable experiència de conducció. A més, a Andorra, el parc territorial de punts de càrrega és ja molt extens. En aquest sentit, et recomanem que consultis Electromaps, una web amb les ubicacions dels punts i moltíssima informació. 

Consulta, igualment, El Pla Engega 2020 que ha posat en marxa el Govern d’Andorra. Hi ha tota la informació sobre ajuts per promoure la mobilitat sostenible. En aquest sentit, t’aconsellem que el consultis quan decideixis comprar una moto elèctrica. Això significa que podràs gaudir al màxim de l’estalvi, de la sostenibilitat i de sortides increïbles en el teu mitjà de transport preferit, la  moto.

Si, després de consultar les nostres recomanacions, t’animes a adquirir una moto elèctrica, contacta amb nosaltres per obtenir la millor assegurança

Entradas recomendadas

Aún no hay comentarios, envía tu comentario


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *