4-productes-naturals-per-protegir-la-pell-del-sol

Protegir la pell del sol fent  servir productes respectuosos amb el medi ambient és possible. En aquest post t’ho volem explicar; per això, et relacionem quatre cremes naturals i ecològiques per bronzejar pell de tota la família de forma saludable.

Existeixen alternatives que t’ajuden a prescindir de cremes poc sostenibles i més contaminants. Les pots elaborar a casa, però també es poden trobar a botigues especialitzades.

Cremes solars casolanes

Tot seguit t’expliquem dues maneres d’elaborar uns protectors solars, molt naturals i amb una eficàcia excel·lent. Conserva el producte en  vidre i posa’l a la nevera una estona abans de marxar a la platja.  Així, podràs tenir les cremes en perfecte estat i utilitzar-les durant cinc setmanes.

Aquestes fórmules protegeixen la pell del sol alhora que suavitzen i hidraten tot el cos.Protector solar amb Àloe Vera

Els productes que hauràs de fer servir són els següents:

 • Mitja tassa de cafè d’oli de coco
 • Una cullerada (gran) de cera d’abelles
 • Tres cullerades (grans) de gel d’Àloe Vera
 • Dues càpsules d’oli de blat
 • Cinc cullerades (petites, de postres) d’òxid de zinc
 • Quatre unces d’aigua destil·lada

Has de fondre, al bany maria, la cera i l’oli de coco. Deixa-la reposar uns tres minuts i afegeixes el contingut de les càpsules d’oli de blat i l’òxid de zinc. Mira de manipular aquest últim ingredient de la fórmula amb precaució.

En un altre recipient escalfa  l’Àloe Vera i l’aigua destil·lada. Quan estigui tebi, incorpora aquest líquid als olis preparats anteriorment i dedica tres minuts més a homogeneïtzar tots els ingredients.

Crema protectora d’oli d’alvocat

Necessitaràs:

 • Mitja tassa de cafè d’oli d’alvocat
 • Una cullerada (gran) d’oli de rosa mosqueta perfumada
 • Quatre cullerades (grans) d’oli d’ametlles
 • Quatre cullerades (grans) de cera d’abelles
 • Tres cullerades de cafè d’òxid de zinc

Un cop hagis escalfat la cera d’abelles i estigui líquida, incorpora tots els olis i l’òxid de zinc (amb precaució). Dedica tres minuts a aconseguir una bona integració de tots els ingredients, i a continuació ho deixes en repòs. 

Remarcar que cada cullerada d’òxid de zinc equival a deu factors de protecció solar.

Si les cremes naturals són la teva preferència, però no tens temps per preparar-les a casa, et suggerim aquests bronzejadors naturals:

 • Llet solar FPs50 amb certificat ecològic ideal per pells seques. Aquesta crema incorpora a la seva fórmula un mineral anti UVA/UVB i extracte d’Alga-Gorria. La seva composició la fa molt indicada per protegir la dermis dels radicals lliures, responsables de l’envelliment prematur. 
 • D’altra banda, i per una aplicació més específica, et recomanem l’estic solar FPS50 amb certificat ecològic. Aquest bronzejador protegeix les parts més sensibles com el nas, les orelles i els pòmuls. El producte resta visible sobre la pell.

Per acabar, recordar-te que si la teva dieta té una aportació adequada de vitamina D, la teva pell estarà més protegida.

Des d’Assegur et recomanem protegir la pell del sol, i t’assessorem sobre la protecció de la teva llar i de la família.

Entradas recomendadas

Aún no hay comentarios, envía tu comentario


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *