Skip to content

Descobreix les 17 platges per a gossos a Catalunya

Descobreix les 17 platges per a gossos a Catalunya

Quantes platges per a gossos coneixes a Catalunya? Quan arriben l’estiu i la calor, tots comencem a pensar en anar a la platja en família, però no totes les platges permeten l’accés a les mascotes durant tot l’any. És per això que avui et parlem de diverses platges a Catalunya on podreu portar les vostres mascotes durant els mesos d’estiu, on podreu gaudir d’unes vacances en família, envoltats d’uns paisatges espectaculars, i on els vostres gossos podran gaudir saltant, corrent i jugant amb altres mascotes.

 

Platges per a gossos a la província de Girona

Són vàries les platges per a gossos que podem trobar a la província de Girona. En parlem a continuació.

 

1. Platja de les Barques

Aquesta platja petita, situada a Colera, és perfecte per anar a passar estones tranquil·les en família amb les mascotes. És una platja de sorra i grava, situada a poca distància del centre urbà de la ciutat.

 

2. Platja de Sant Jordi

Es tracta d’una cala de Llançà que té uns 500 metres quadrats on els gossos poden gaudir de la calma i tranquil·litat de la zona. Està situada en una zona urbanitzada, i és possible accedir-hi al llarg de tot l’any.

 

3. Port de la Vall i la Platja de la Ribera

Port de la Vall és una de les dues platges de Port de la Selva on és possible gaudir del bon temps i de la tranquil·litat de la platja amb gossos. Aquests poden accedir a l’últim tram de la zona, en direcció a Llançà. L’altra platja de la zona on també és possible accedir amb gossos és la Platja de la Ribera.

 

4. Platja de la Rubina

Aquesta platja forma part del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, i és coneguda per haver sigut la primera platja de tot l’estat en permetre l’accés a gossos. És una zona on sovint bufa el vent, i per tant les temperatures són ideals perquè les mascotes no passin massa calor. Disposa de diversos serveis per a gossos, i tant la seva sorra fina com el color de les seves aigües fan d’aquesta platja un lloc ideal on passar les vacances d’estiu en família.

 

5. Platja Rec del Molí

Situada a l’Escala, la Platja Rec del Molí és una cala petita que està molt a prop del centre de la ciutat i de les ruïnes d’Empúries. És una cala de 370 metres de longitud i de sorra fina. És un lloc molt tranquil en una zona perfecte per a les persones que volen estar envoltades de natura i calma.

 

6. Platja de Griells

A l’Estartit podem trobar la Platja de Griells, un espai d’uns 600 metres quadrats que es troba molt a prop d’un càmping i que està habilitat per a gossos. Sens dubte, es tracta d’una de les millors platges d’aquesta zona no només pels colors que l’envolten, sinó també per la vista a les Illes Medes, situades a poca distància de l’Estartit.

 

Platges que accepten gossos a Barcelona

Barcelona és una ciutat on es poden fer un munt d’activitats amb gossos. Hi ha moltes zones d’esbarjo per a gossos, locals pet-friendly i comerços on es permet l’entrada a mascotes. Pel que fa a les platges, a continuació parlem de les més destacades.

 

7. Platja de la Conca

A Malgrat de Mar trobem la Platja de la Conca, un lloc ideal per a famílies que volen gaudir d’un dia de platja amb la seva mascota. La zona que està adaptada per a gossos és de 1.200 metres quadrats, i hi ha un aforament de 150 persones. És una platja d’aigua clara i sorra fina on trobareu dutxes per als gossos, i està situada prop de bars, restaurants i comerços. Cal destacar que hi ha un límit màxim de dos gossos per persona, a excepció dels gossos potencialment perillosos. En aquest cas, el límit és d’un gos per persona.

 

8. Platja Masnou

El Masnou és una platja canina del Maresme que consta d’uns 400 metres de superfície. Està situada entre Can Teixidor i Montgat.

 

9. Platja de Llevant

La Platja de Llevant consisteix en un espai habilitat fa anys per l’Ajuntament de Barcelona on les famílies poden gaudir del sol i la platja acompanyats de les seves mascotes. Hi ha un aforament màxim i cal mantenir sempre la distància de seguretat; la zona compta amb un servei de neteja, i es duu a terme un control del xip de les mascotes. És una platja de sorra fina, i la zona permet l’entrada als gossos durant els mesos d’estiu.

 

10. Cala Vallcarca

Aquesta cala petita de Sitges, situada a prop d’una zona industrial i de diverses zones verdes, també permet l’entrada a gossos. Està força aïllada, i té uns 65 metres de llargada.

 

11. Platja de les Salines

Al centre de Cubelles trobem la Platja de les Salines, una zona de sorra fina on, tot i no trobar-hi equipament especial per a mascotes, els gossos poden gaudir en qualsevol moment de l’any. Situada al costat d’una central tèrmica, és una de les platges per a gossos més populars de la zona, i no té cap mena de restricció pel que fa als horaris.

 

Platges on anar amb gossos a Tarragona

A la província de Tarragona, a més de molta història i llocs impressionants on anar a passar les vacances, també trobem diverses platges on anar amb els gossos. A continuació en parlem.

 

12. Riera d’Alforja

La Platja de la Riera d’Alforja es troba a Cambrils i consisteix en un tram situat entre el passeig de les Palmeres i un bosc petit. És una platja de sorra i pedra, així que cal anar amb compte.

 

13. Platja Punta del Riu

La sorra fina i un mar tranquil són les característiques principals de la Platja Punta del Riu, situada a Mont-roig del Camp. Aquesta zona de platja està situada a la desembocadura del riu Llastres, i és ideal par anar a passar el dia amb les mascotes.

 

14. Cala del Cementiri

A l’Ametlla de Mar trobem la Cala del Cementiri, de dimensions molt petites, ja que té, aproximadament, uns 20 metres de llargada. És una cala molt pedregosa, motiu pel qual a vegades, per a alguns gossos, pot ser complicat accedir-hi. És una zona poc urbanitzada, però ideal si el que busqueu és calma i tranquil·litat.

 

15. Platja Bon Caponet

La Platja de Bon Caponet és de característiques semblants a la Cala del Cementiri: situada a l’Ametlla de Mar, aquesta zona de platja pedregosa està formada per uns 50 metres, i és un lloc molt tranquil on anar a passar el dia envoltats de la natura.

 

16. Platja de la Bassa de l’Arena

Si busques una platja a Tarragona on poder anar amb els gossos qualsevol època de l’any, la Platja de la Bassa de l’Arena, al Delta de l’Ebre, és una bona opció. Aquesta platja, que destaca per les seves aigües tranquil·les i la seva sorra fina, està aïllada, és molt ampla i està envoltada d’espais naturals fascinants.

 

17. La Platjola

Aquesta platja té uns 300 metres de longitud, i és bastant estreta. Permet l’accés de tots els gossos, és considerada una platja verge, i és un lloc perfecte on gaudir de la natura. És una opció perfecta per a la gent que vulgui descobrir Alcanar, un municipi amb moltes zones naturals on es pot fer senderisme, i amb diversos monuments d’interès artístic o històric.

 

Et recordem que la normativa pel que fa a l’accés a les platges per a gossos canvia i s’actualitza constantment. Hi ha platges que només accepten gossos durant uns mesos concrets de l’any, altres que només accepten gossos censats a l’ajuntament d’aquell municipi.

 

Per aquest motiu, si vols anar a passar el dia a la platja amb el teu gos, abans cal que t’informis sobre les normes vigents i sobre les possibles restriccions de cada zona o platja. A més, recorda que la calor i estar exposats a més hores de llum són, entre d’altres, factors que poden afectar el comportament dels gossos durant els mesos d’estiu. Cal tenir cura de les nostres mascotes en tot moment, ja que poden passar-ho malament debut a les altes temperatures. Per això, si vols estar sempre tranquil, sigui a casa o durant un viatge familiar, la nostra assegurança per a mascotes és l’opció ideal.

Otros artículos que te pueden interesar