Skip to content

Assegurances per telèfons mòbils: quines assegurances existeixen?

Assegurances per telèfons mòbils: quines assegurances existeixen?

D’assegurances per telèfons mòbils hi ha diverses i cada una d’elles està pensada per donar la cobertura més escaient a cada cas. En el següent article et deixem una interessant relació sobre les principals pòlisses que trobaràs al mercat.

Donar cobertura als dispositius dels fills en edat d’estudi

És una variant de les assegurances per telèfons mòbils i el producte ideal per aquells pares amb fills en edat d’estudiar. La mobilitat de les tauletes o dels iPad escolars és la mateixa que la dels menuts de la casa. Llavors, té tot el sentit del món assegurar aquests dispositius perquè solen ser cars.

Cobertura de la pantalla

Un eventual trencament de la pantalla és, de ben segur, la principal avaria. És per aquesta raó que les pòlisses que donen cobertura a aquesta incidència són les més contractades. A més les companyies ja ofereixen unes proteccions molt interessants i gens elevades de preu: pots trobar assegurances per telèfons mòbils que tinguin una quota anual entre vint-i-cinc i trenta euros.
Si et decideixes a contractar aquesta pòlissa, et repararan la pantalla del teu aparell amb totes les garanties.

Danys a la pantalla i robatori

Dins d’una protecció més àmplia, trobaràs assegurances pel teu mòbil que cobreixen els robatoris i trencament de la pantalla. En aquest sentit si et roben el teu smartphone, la companyia et facilita un aparell de la mateixa gamma. Només cal que tinguis present que un robatori no és el mateix que un furt.
Pel que fa a la pantalla, la seva reparació també es realitzaria molt ràpidament i amb totes les garanties. Les companyies d’assegurances compten amb centres especialitzats en reparacions de dispositius; fins i tot poden oferir un servei de recollida al teu domicili aquí, a Andorra. La quota anual que pots trobar per aquest servei serà a partir d’uns quaranta o quaranta-cinc euros.

El teu smartphone és d’alta gamma i vols una cobertura integral

Si en les assegurances per telèfons mòbils, busques una protecció total, per la teva tranquil·litat, també trobaràs opcions. Es tracta de la cobertura més alta d’aquestes pòlisses i estan pensades per a telèfons mòbils que superen els mil euros de cost. Tindràs protecció contra danys d’aigua, robatoris, pèrdues i furts. Les reparacions seran realitzades per tallers de la màxima confiança, sense que hagis de patir per res. D’altra banda, el mòbil de substitució, en cas de robatori, serà el mateix o un de la mateixa gamma.
El cost anual d’aquestes pòlisses és una mica més elevat, però quan es té un mòbil d’altes prestacions, és molt recomanable tenir aquesta protecció. Podràs trobar cobertures a partir de cinquanta euros.

A Assegur tenim la millor assegurança pel teu mòbil. T’esperem a les nostres oficines d’Andorra.

Otros artículos que te pueden interesar