Skip to content

Què puc fer per recuperar el mòbil si me l’han robat?

Què puc fer per recuperar el mòbil si me l’han robat?

Un mòbil robat suposa, per al seu propietari, un gran disgust: no només pel valor del dispositiu, també per tota la informació sensible, valuosa i personal que s’emporta el lladre. És per això que et proposem en aquest post unes mesures que et poden salvar d’una situació tan preocupant com aquesta. No deixis d’aplicar-les en el teu smartphone… Ara mateix.

Efectivament, tant si estàs de viatge, treballant o estudiant el mòbil robat pot esdevenir un veritable problema. Tanmateix pots minimitzar els efectes d’una situació angoixant com aquesta. Nosaltres et recomanem interessants funcionalitats i també diverses gestions que garanteixen un ensurt molt minimitzat.

 

En el moment de l’adquisició del teu mòbil, obre’t un compte Google

Molt probablement ja la tens, però si no és així, ara és el moment. Aquest compte Gmail et permetrà diferents funcionalitats, de les quals dues et faran molt servei: el Drive i el localitzador de dispositius. Mira de tenir sempre aquest compte operatiu en el teu mòbil i recordar sempre la paraula de pas.

Contracta un servei d’emmagatzematge

És literalment un disc dur penjat al núvol. Emmagatzema còpies de seguretat de tota la informació del teu mòbil de manera sovintejada. Et deixem aquí un enllaç sobre diversos serveis per guardar dades, tanmateix el teu compte Google té aquest servei: el Drive.

Fes-te una assegurança que et garanteixi la reposició del teu mòbil

A casa nostra, Andorra, tens companyies d’assegurances de confiança que et proporcionaran diverses assegurances pel mòbil. No dubtis en contractar aquella pòlissa que et pugui proporcionar un dispositiu de substitució de les mateixes característiques que el teu. A més, el smartphone també quedarà cobert d’avaries, pèrdua o furt. Per la teva tranquil·litat, t’ho recomanem fervorosament.

En cas de mòbil robat

La primera acció serà òbviament, denunciar-ho a la policia d’Andorra o a les autoritats corresponents si no ets al principat. Ho has de fer tan ràpidament com puguis. També pots, simultàniament, activar el localitzador de Google amb les paraules clau “trobar el meu dispositiu” és probable que trobis el punt on es troba el teu mòbil. Aquesta funcionalitat et permetrà esborrar tota la informació del teu mòbil robat; és, per tant, una eina molt interessant que tindràs disponible si prèviament has aplicat els tips anteriors.

Contacta amb la teva companyia asseguradora

Et proporcionarà un mòbil de reposició on podràs carregar tota la informació guardada dins el servei d’emmagatzematge que tens des del moment de la compra. Ara només queda esperar que la policia, també amb la teva diligència i col·laboració, el pugui trobar. De moment un smartphone i tota la teva informació disponible.
A Assegur trobarem la millor assegurança que et protegirà en cas de mòbil robat, furt, o avaria. Vine a les nostres oficines d’Andorra.

Otros artículos que te pueden interesar