Salut Autònoms

L’assegurança de salut més completa per a tots els autònoms. Assegur ofereix una pòlissa que cobreix despeses de farmàcia, hospitalització, assistència i altres despeses mèdiques.

Assegurança de salut per a autònoms

Assegurança complementària de salut destinada específicament per a cobrir les necessitats dels autònoms.

Cobertures

Assistència sanitària

Pagament de la part de prestacions sanitàries acceptades per la C.A.S.S i que no han estat reemborsades. La cobertura serà de fins a un màxim del 25% de les tarifes aprovades per la C.A.S.S

Pagament de la part complementària (fins a un màxim del 25%) als pagaments de la CASS fins arribar, en el cas de centres concertats, al 100% de la despesa feta per l’assegurat.

Farmàcia

Pagament de la part complementària de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS. Les prescripcions farmacèutiques han d’estar realitzades per un metge i per un tractament causat per una patologia coberta per la pòlissa.

Hospitalització

Cobertura d’un màxim del 10%  de les prestacions d’hospitalització i assistència mèdica i/o quirúrgica acceptades per la CASS, incloses les despeses de manutenció del pacient durant l’estada a l’hospital. S’inclou un subsidi per hospitalització de 12,02€/diaris.

Forfet de quiropràctica i osteopatia

Servei de quiropràctica i osteopatia fins a un import de 250€ per any i persona assegurada, relacionat amb artrosis, escoliosis, afeccions de l’articulació temporomandibular i lumbàlgia de l’embaràs.

Medicina preventiva

2 controls anuals gratuïts de colesterol o glucosa al centre recomanat per Assegur.

Servei assistència 50PLUS

Servei de 30h anuals d’ajuda posterior a una hospitalització (atenció i cura en la mobilitat, neteja i higiene personal), per als assegurats majors de 50 anys.

Alliberament de pagament de primes en cas d’atur

Assegur es fa càrrec del cost de, com a màxim, 4 mensualitats de la pòlissa, si el prenedor es queda en situació d’atur com a conseqüència de:

 • Mort o incapacitat de l’empresari que comporti el tancament de l’empresa
 • Acomiadament improcedent

Salari

Cobertura del salari declarat a la CASS de l’assegurat, fins al 90%, en cas de baixa mèdica laboral transitòria d’aquest, a causa d’accident o malaltia (malaltia comuna o accident no laboral/ malaltia professional o accident laboral) i durant un període màxim de 365 dies (consecutius o alterns). Assegur, en cas de baixa, es fa càrrec de la cotització del 20% de la CASS.

Accidents

Cobertura, fins a un màxim de 30.000€, en cas d’invalidesa o mort de l’assegurat a conseqüència d’un accident.

Cobertures addicionals (Opcionals)

Complet

Complement per accedir a centres i metges concertats de Catalunya i Balears. Aquesta cobertura inclou:

 • 100% de les visites a metges concertats, analítiques, intervencions i hospitalitzacions
 • Metge de capçalera, pediatre i totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques
 • Hospitalització mèdica, obstètrica, quirúrgica i UCI il·limitada, amb llit per a l’acompanyant.
 • Reemborsament del 90% del cost, en la implantació de qualsevol tipus de pròtesi interna, material biològic, material d’osteosíntesi i osteotaxi, cadires de rodes i aparells de fonació
 • Medicina alternativa franquiciada (acupuntura, homeopatia i medicina natural)

Forfets

 • Dental:
  • Dental amb obturacions: Pagament de la part complementària de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS en els casos de: consultes mèdiques, extraccions, empastes i  una neteja de boca anual.
  • Dental millorada: Complement addicional en el cas de visites als dentistes. En dentistes i per extraccions, cures, empastes i neteges, reemborsament de fins al 250% dels barems de la CASS.
  • Forfet dental: Forfet anual de 150,25€ per pròtesis, endodòncies, etc, independentment de l’acceptació o no del pressupost per part de la CASS.
 • Òptica: Pagament de la part complementària del preu de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS i que no ha estat reembossada per aquesta. Ampliació de la cobertura de la CASS amb un límit de:
  • Vidres i lentilles 90,15€
  • Muntures 90,15€
 • Cobertura servei d’ambulàncies: Forfet anual de 250€ per trasllats internacionals amb ambulància no assumits per la CASS.

Contracta ara la teva assegurança de Salut Autònoms

Truca'ns al 876 555

Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Avantatges Assegur Salut Autònoms

Totes les avantatges Assegur

Pagafàcil

Uneix les teves pòlisses en una única quota mensual

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a divendres de 9 a 18h

Forfaits

Cobertures addicionals exclusives

App

Còmode enviament de les factures per l’App d’Assegur

Informació

Notificació de pagaments per l’App

Assessorament

Orientació telefònica

Et pot interessar

back to top