Salut Autònoms

L’assegurança de salut més completa per a tots els autònoms. Assegur ofereix una pòlissa que cobreix despeses de farmàcia, hospitalització, assistència i altres despeses mèdiques.

Demana el teu pressupost

  Nom*

  Cognoms*

  Correu electrònic*

  Telèfon*

  Data de naixement

  Professió

  Comentaris

  Què t'oferim

  Assegurança complementària de salut destinada específicament per a cobrir les necessitats dels autònoms.

  Cobertures

  Assistència sanitària

  Pagament de la part de prestacions sanitàries acceptades per la C.A.S.S i que no han estat reemborsades. La cobertura serà de fins a un màxim del 25% de les tarifes aprovades per la C.A.S.S

  Pagament de la part complementària (fins a un màxim del 25%) als pagaments de la CASS fins arribar, en el cas de centres concertats, al 100% de la despesa feta per l’assegurat.

  Paquet Embaràs

  En cas d’embaràs, s’inclou fisioteràpia, ja sigui per preparar el moment del part o per recuperar-se després del part, fins a un import de 500€ per embaràs i persona assegurada.

  Queden incloses en el moment de l’embaràs: valoració, prevenció i tractament de disfuncions sòl pelvià, dolor lumbopelvià, massatge perineal i preparació física al part.
  Queden incloses en el postpart: valoració Inicial postura, faixa abdominal i perineu, tractament de cicatrius, tonificació faixa abdominal, teràpia manual i exercicis posturals.

  Paquet Quiropràctica, Osteopatia i Massatge Terapèutic Manual

  Fins a un import de 250€ per any i persona assegurada.

  Farmàcia

  Pagament de la part complementària de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS. Les prescripcions farmacèutiques han d’estar realitzades per un metge i per un tractament causat per una patologia coberta per la pòlissa.

  Hospitalització

  Cobertura d’un màxim del 10%  de les prestacions d’hospitalització i assistència mèdica i/o quirúrgica acceptades per la CASS, incloses les despeses de manutenció del pacient durant l’estada a l’hospital. S’inclou un subsidi per hospitalització de 12,02€/diaris.

  Medicina preventiva

  2 controls anuals gratuïts de colesterol o glucosa al centre recomanat per Assegur.

  Servei assistència 50PLUS

  Servei de 30h anuals d’ajuda posterior a una hospitalització (atenció i cura en la mobilitat, neteja i higiene personal), per als assegurats majors de 50 anys.

  Alliberament de pagament de primes en cas d’atur

  Assegur es fa càrrec del cost de, com a màxim, 4 mensualitats de la pòlissa, si el prenedor es queda en situació d’atur com a conseqüència de:

  • Mort o incapacitat de l’empresari que comporti el tancament de l’empresa
  • Acomiadament improcedent

  Salari

  Cobertura del salari declarat a la CASS de l’assegurat, fins al 90%, en cas de baixa mèdica laboral transitòria d’aquest, a causa d’accident o malaltia (malaltia comuna o accident no laboral/ malaltia professional o accident laboral) i durant un període màxim de 365 dies (consecutius o alterns). Assegur, en cas de baixa, es fa càrrec de la cotització del 20% de la CASS.

  Accidents

  Cobertura, fins a un màxim de 30.000€, en cas d’invalidesa o mort de l’assegurat a conseqüència d’un accident.

  Cobertures addicionals (Opcionals)

  Complet

  Complement per accedir a centres i metges concertats de Catalunya i Balears. Aquesta cobertura inclou:

  • 100% de les visites a metges concertats, analítiques, intervencions i hospitalitzacions
  • Metge de capçalera, pediatre i totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques
  • Hospitalització mèdica, obstètrica, quirúrgica i UCI il·limitada, amb llit per a l’acompanyant.
  • Reemborsament del 90% del cost, en la implantació de qualsevol tipus de pròtesi interna, material biològic, material d’osteosíntesi i osteotaxi, cadires de rodes i aparells de fonació
  • Medicina alternativa franquiciada (acupuntura, homeopatia i medicina natural)

  Forfets

  • Dental:
   • Dental amb obturacions: Pagament de la part complementària de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS en els casos de: consultes mèdiques, extraccions, empastes i  una neteja de boca anual.
   • Dental millorada: Complement addicional en el cas de visites als dentistes. En dentistes i per extraccions, cures, empastes i neteges, reemborsament de fins al 250% dels barems de la CASS.
   • Forfet dental: Forfet anual de 150,25€ per pròtesis, endodòncies, etc, independentment de l’acceptació o no del pressupost per part de la CASS.
  • Òptica: Pagament de la part complementària del preu de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS i que no ha estat reembossada per aquesta. Ampliació de la cobertura de la CASS amb un límit de:
   • Vidres i lentilles 90,15€
   • Muntures 90,15€
  • Cobertura servei d’ambulàncies: Forfet anual de 250€ per trasllats internacionals amb ambulància no assumits per la CASS.

  Assistència

  24h/365 dies.

  Telèfon 876 599

  Avantatges Assegur Salut Autònoms

  Totes les avantatges Assegur

  Pagafàcil

  Uneix les teves pòlisses en una única quota mensual

  Servei whatsApp

  346 555 de dilluns a dijous de 8 a 17 h i divendres de 8 a 15 h

  Forfaits

  Cobertures addicionals exclusives

  App

  Còmode enviament de les factures per l’App d’Assegur

  Informació

  Notificació de pagaments per l’App

  Assessorament

  Orientació telefònica

  Et pot interessar

  back to top