Treballa amb nosaltres

Assegur, el lloc per treballar

A Assegur creiem que el principal valor de la nostra organització són les persones, és per aquest motiu que busquem als professionals més preparats del sector per proporcionar l’experiència més adaptada a cada client.

Les més de 45 persones que treballem a Assegur estem compromeses en crear un bon ambient laboral on la confiança sigui el nostre principal valor, millorar contínuament amb formacions especialitzades proporcionant oportunitats de créixer tan a nivell personal com professional i oferir la possibilitat de conciliar la vida laboral amb la personal.

Si t’interessa formar part d’aquesta experiència, pots omplir el formulari que trobaràs a continuació o enviar-nos el teu CV a persones@assegur.com

Gràcies per pensar en nosaltres.

  Dades personals

  Nom*

  Cognoms*

  Adreça*

  Codi postal*

  Població*

  Pais*

  Nacionalitat*

  Dades de contacte

  Correu electrònic*

  Telèfon*

  Experiència professional

  Pujar CV (Màx. 2MB)

  Descriu breument el motiu de la teva sol·licitud

  Assumpte

  Missatge

  On estem?

  OFICINA CENTRAL
  C/ Pau Casals 10, planta 2
  AD500 Andorra la Vella
  Tel: (+376) 876 555 / Fax: (+376) 860 759

  Responsable: GRUP ASSEGUR
  Finalitat: Recollida de les seves dades, per atendre la seva sol·licitud de feina i gestionar el seu CV durant el procés selectiu en el qual pogués ser inclòs.
  Legitimació: Interès legítim del tractament, per tractar les seves dades en el procés de selecció.
  Destinataris: Es cediran dades a altres empreses del Grup Assegur.
  Conservació: En el cas de resultar el candidat escollit, les seves dades passaran a formar part del seu expedient com a empleat. En el cas de no prosperar la seva candidatura, conservarem les vostres dades en un termini màxim de 6 mesos per a futurs processos de selecció.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica a la informació addicional.
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: assegur.com

  back to top