Viatgers Plus (Covid-19)

Gaudeix al màxim de les teves vacances amb l'assegurança que millor s'anticipa als incidents que poden sorgir durant el teu viatge.

Què t'oferim

Una assegurança de viatges que s’adapta a les teves necessitats i s’anticipa als incidents que poden sorgir durant un viatge.

Gaudeix al màxim de les teves vacances, no dubtis en revisar les cobertures i contacta amb nosaltres si tens algun dubte.

Cobertures

Assistència mèdica i sanitària

Cobertura d’assistència mèdica i sanitària que afecti a la salut de l’assegurat en cas que aquest es trobi de viatge fora del seu lloc habitual de residència.

Repatriació o transport en cas de malaltia, accident o mort

Cobertura de repatriació o transport en cas de malaltia, accident o mort de l’assegurat al seu domicili habitual, sempre i quan estigui autoritzat per l’equip mèdic del país d’ocurrència.

Cobertures addicionals (Opcionals)

Convalescència en hotel

Cobertura de les despeses d’allotjament per a la recuperació en hotel de l’assegurat en cas d’estar ferit, malalt o no poder retornar al seu domicili per recomanació mèdica.

Retorn anticipat de l’assegurat

Cobertura de gestió les despeses ocasionades a l’assegurat per retorn anticipat en cas de mort d’un familiar.

Repatriació o transport dels demés assegurats o menors

Cobertura de repatriació o transport dels demés assegurat en cas que aquests no puguin continuar el viatge per repatriació o trasllat d’un dels assegurats per malaltia o accident al seu lloc de residència habitual. En cas de menors, el desplaçament es realitzarà amb la companyia d’una hostessa o d’una persona designada per l’assegurat fins al domicili habitual.

Desplaçament d’un familiar en cas d’hospitalització o mort

Cobertura de desplaçament d’un familiar designat per l’assegurat en cas que aquest estigui hospitalitzat durant un període superior a 5 dies.

Garanties d’equipatges

Cobertura del robatori, pèrdua total o parcial o danys materials de l’equipatge per causes alienes a la voluntat de l’assegurat.

Retard en l’entrega de l’equipatge facturat

Garantia d’indemnització a l’assegurat per a la comprar d’articles de primera necessitat quan l’entrega de l’equipatge es demori 12 o més hores.

Despeses d’anul·lació de viatge

Cobertura de reemborsament de les despeses d’anul·lació de viatge que s’imputin a l’assegurat a conseqüència de les circumstàncies contemplades a l’assegurança.

Recerca, localització i enviament d’equipatges extraviats

Cobertura d’informació i localització de l’equipatge en cas de pèrdua d’aquest en vol regular. Si l’equipatge fos localitzat, aquest serà enviat a l’assegurat sense costos.

Enviament d’objectes oblidats o robats durant el viatge

Cobertura de recuperació i enviament d’objectes oblidats o robats durant el viatge i que hagin estat recuperats posteriorment.

Reemborsament de vacances no gaudides

Cobertura de reemborsament de la quantitat diària no gaudida, en cas que l’assegurat es vegi obligat a interrompre el seu viatge i tornar al seu domicili per alguna de les causes contemplades a l’assegurança.

Retard i pèrdua de serveis

Cobertura d’indemnització a l’assegurat, segons les condicions contemplades a l’assegurança, en cas de:

  • Retard del viatge a la sortida del mitjà de transport superior a 6 hores
  • Extensió de viatge obligada per causes alienes a l’organitzador del viatge
  • Retard a l’arribada del mitjà de transport superior a 3 hores

Canvi de serveis inicialment contractats

Cobertura d’indemnització en cas sorgeixin canvis en els serveis contractats per l’assegurat a conseqüència d’overbooking o cancel·lació d’última hora de places aèries i/o hoteleres segons les condicions contemplades a l’assegurança.

Defensa de la responsabilitat penal a l’estranger

Cobertura de defensa en tribunals estrangers de l’assegurat, en cas que sigui acusat penalment en l’àmbit de la seva vida particular i amb motiu del viatge o desplaçament.

Informació legal a l’estranger

Cobertura de contacte amb un advocat per a realitzar consultes legals davant d’un problema jurídic amb terceres persones, relacionat amb un accident sobrevingut a la seva vida privada.
Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Contracta ara la teva assegurança de Viatge per a les Vacances

Truca'ns al 876 555

Avantatges Assegur Assegurança de Viatge

Totes les avantatges Assegur

Adaptabilitat

Cobertures adaptables a les necessitats de cada client

Simplicitat

Fàcil i ràpida contractació

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a dijous de 8 a 17h i divendres de 8 a 15h

Club Assegur

Promocions exclusives de clients Club Assegur

Assessorament

Assessorament telefònic 24h

Et pot interessar

back to top