Salut Autònoms

Assegur ofereix la millor assegurança complementaria de salut per als autònoms. Totes les cobertures necessàries per gaudir de la tranquil·litat de saber que sempre tindrem cura de tu.

Assegurança de salut per a autònoms

Assegurança complementària de salut destinada específicament per a cobrir les necessitats dels autònoms.

Cobertures

Assistència sanitària

Pagament de la part de prestacions sanitàries acceptades per la C.A.S.S i que no han estat reemborsades. La cobertura serà de fins a un màxim del 25% de les tarifes aprovades per la C.A.S.S

Pagament de la part complementària (fins a un màxim del 25%) als pagaments de la CASS fins arribar, en el cas de centres concertats, al 100% de la despesa feta per l’assegurat.

Farmàcia

Pagament de la part complementària de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS. Les prescripcions farmacèutiques han d’estar realitzades per un metge i per un tractament causat per una patologia coberta per la pòlissa.

Hospitalització

Cobertura d’un màxim del 10%  de les prestacions d’hospitalització i assistència mèdica i/o quirúrgica acceptades per la CASS, incloses les despeses de manutenció del pacient durant l’estada a l’hospital. S’inclou un subsidi per hospitalització de 12,02€/diaris.

Forfet de quiropràctica i osteopatia

Servei de quiropràctica i osteopatia fins a un import de 250€ per any i persona assegurada, relacionat amb artrosis, escoliosis, afeccions de l’articulació temporomandibular i lumbàlgia de l’embaràs.

Medicina preventiva

2 controls anuals gratuïts de colesterol o glucosa al centre recomanat per Assegur.

Servei assistència 50PLUS

Servei de 30h anuals d’ajuda posterior a una hospitalització (atenció i cura en la mobilitat, neteja i higiene personal), per als assegurats majors de 50 anys.

Alliberament de pagament de primes en cas d’atur

Assegur es fa càrrec del cost de, com a màxim, 4 mensualitats de la pòlissa, si el prenedor es queda en situació d’atur com a conseqüència de:

 • Mort o incapacitat de l’empresari que comporti el tancament de l’empresa
 • Acomiadament improcedent

Salari

Cobertura del salari declarat a la CASS de l’assegurat, fins al 90%, en cas de baixa mèdica laboral transitòria d’aquest, a causa d’accident o malaltia (malaltia comuna o accident no laboral/ malaltia professional o accident laboral) i durant un període màxim de 365 dies (consecutius o alterns). Assegur, en cas de baixa, es fa càrrec de la cotització del 20% de la CASS.

Accidents

Cobertura, fins a un màxim de 30.000€, en cas d’invalidesa o mort de l’assegurat a conseqüència d’un accident.

Cobertures opcionals

Complet

Complement per accedir a centres i metges concertats de Catalunya i Balears. Aquesta cobertura inclou:

 • 100% de les visites a metges concertats, analítiques, intervencions i hospitalitzacions
 • Metge de capçalera, pediatre i totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques
 • Hospitalització mèdica, obstètrica, quirúrgica i UCI il·limitada, amb llit per a l’acompanyant.
 • Reemborsament del 90% del cost, en la implantació de qualsevol tipus de pròtesi interna, material biològic, material d’osteosíntesi i osteotaxi, cadires de rodes i aparells de fonació
 • Medicina alternativa franquiciada (acupuntura, homeopatia i medicina natural)

Forfets

 • Dental:
  • Dental amb obturacions: Pagament de la part complementària de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS en els casos de: consultes mèdiques, extraccions, empastes i  una neteja de boca anual.
  • Dental millorada: Complement addicional en el cas de visites als dentistes. En dentistes i per extraccions, cures, empastes i neteges, reemborsament de fins al 250% dels barems de la CASS.
  • Forfet dental: Forfet anual de 150,25€ per pròtesis, endodòncies, etc, independentment de l’acceptació o no del pressupost per part de la CASS.
 • Òptica: Pagament de la part complementària del preu de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS i que no ha estat reembossada per aquesta. Ampliació de la cobertura de la CASS amb un límit de:
  • Vidres i lentilles 90,15€
  • Muntures 90,15€
 • Cobertura servei d’ambulàncies: Forfet anual de 250€ per trasllats internacionals amb ambulància no assumits per la CASS.

Contracta ara la teva assegurança de Salut Autònoms

Truca'ns al 876 555

Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Avantatges Assegur Salut Autònoms

Totes les avantatges Assegur

Pagafàcil

Uneix les teves pòlisses en una única quota mensual

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a divendres de 9 a 18h

Forfaits

Cobertures addicionals exclusives

App

Còmode enviament de les factures per l’App d’Assegur

Informació

Notificació de pagaments per l’App

Assessorament

Orientació telefònica

Et pot interessar

back to top