Coneix Assegur

La Visió i Missio d’Assegur. El que ens defineix.

La nostra Visió és ser una empresa líder en el món de les Assegurances. Posant a l’abast de les persones, famílies i empreses, els nostres productes i serveis, amb l’objectiu de vetllar pel seu benestar, facilitar la vida quotidiana i acompanyar-los davant qualsevol esdeveniment o situació imprevista.

La nostra Missió s’orienta en oferir a la societat andorrana una experiència de client global, propera, facilitadora, transparent, innovadora i única en el món de les assegurances amb els nostres productes i serveis. Que aquests esdevinguin un valor afegit en la vida diària dels nostres clients i els ajudin davant de situacions o esdeveniments imprevistos.

Adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients i de l’entorn, treballar constantment en processos d’innovació que permetin estar més a prop seu, així com, dels nostres proveïdors, treballadors, col·laboradors i accionistes, posicionant-nos com el referent del mercat andorrà en protecció, tranquil·litat, assessorament i professionalitat.

Crear un entorn de treball amb persones altament capacitades, identificades amb els valors de l’organització i la vocació de servei al client i a l’equip amb ganes de treballar en el seu auto lideratge tant en l’àmbit personal com professional, motivant les qualitats humanes.

On estem?

OFICINA CENTRAL
C/Pau Casals ,10, planta 2
AD500 Andorra la Vella
Tel: (+376) 876 555 / Fax: (+376) 860 759

back to top