Coneix Assegur

La nostra Visió és ser una empresa líder en el món de les assegurances d’Andorra, obtenint un reconeixement gràcies a l’orientació cap a tu, els nostres avantatges competitius i la professionalitat de tots els qui formem Assegur.

La nostra Missió s’orienta en oferir-te un complet servei de productes d’assegurances per a satisfer les teves necessitats i les del teu entorn, treballar per consolidar i millorar la nostra posició al mercat convertint-nos en el teu referent i aportar un valor addicional que ens ajudi a conèixer i apropar-nos a les persones que, com tu, confien en nosaltres.

Treballem per millorar els valors en els que creiem dia a dia. Aquests valors es basen en l’orientació i comunicació al client per oferir-li un coneixement fàcil i senzill del món de les assegurances; en el desenvolupament continu dels que treballem a Assegur cercant l’excel·lència; i en el treball en equip, la implicació i el compromís del nostre personal tan en accions dintre d’Assegur com cap als nostres clients.

On estem?

OFICINA CENTRAL
C/Pau Casals ,10, planta 2
AD500 Andorra la Vella
Tel: (+376) 876 555 / Fax: (+376) 860 759

back to top