Coneix Assegur

La Visió i Missió d'Assegur.

El que ens defineix i ens mou.

Coneix Assegur.

La nostra Visió és ser una empresa líder en el món de les Assegurances. Posant a l’abast de les persones, famílies i empreses, els nostres productes i serveis, amb l’objectiu de vetllar pel seu benestar, facilitar la vida quotidiana i acompanyar-los davant qualsevol esdeveniment o situació imprevista.

La nostra Missió s’orienta en oferir a la societat andorrana una experiència de client global, propera, facilitadora, transparent, innovadora i única en el món de les assegurances amb els nostres productes i serveis. Que aquests esdevinguin un valor afegit en la vida diària dels nostres clients i els ajudin davant de situacions o esdeveniments imprevistos.

Algunes dades que potser no sabies…

  • Amb més de 30 anys d’experiència en el sector assegurador som una de les companyies líders en el mercat andorrà.
  • Som Companyia Pròpia d’assegurances a Andorra i exercim de delegada única d’una de les companyies asseguradores més importants d’Espanya, Allianz.
  • Amb una plantilla de més de 50 persones, treballem per oferir la millor atenció i assessorament als clients i hi estem 100% compromesos.
  • La formació interna és un dels pilars de la companyia, així com els projectes d’experiència al client, en els que equips de professionals de diferents departaments desenvolupen i implementen millores.
  • Apostem molt per l’App pròpia, la qual esta en constant millora, per donar als clients la possibilitat de realitzar una gran varietat de gestions. Consultes, demanar cita o contactar amb el seu gestor i rebre notificacions d’una manera còmoda i senzilla, quan vulguin i des d’on vulguin amb el seu mòbil o tableta.
  • Comptem amb un servei exclusiu dins del món assegurador andorrà, el Pagafàcil. Servei que permet agrupar tots els pagaments en una tarifa plana mensual, sense recàrrecs afegits. Un servei per aquells clients que prefereixen pagar d’una manera còmoda i sense sorpreses.
  • Som la única companyia al país amb una flota pròpia de vehicles de substitució en cas d’accident, vehicles que es renoven amb freqüència i s’adeqüen al mercat. Aquest servei està també a disposició dels nostres clients sense la necessitat de patir un accident, seria el CarWeekend. Un cotxe Assegur per utilitzar el cap de setmana a un preu molt competitiu, servei exclusiu per a clients.
back to top