Viu el dia a dia amb ASSEGUR SALUT JOVE

🤨 Qui t'ajuda amb 500€ per a cuidar-te en el pre i post part? I amb 250€ per al teu benestar? Amb 𝗔𝘀𝘀𝗲𝗴𝘂𝗿 𝗦𝗮𝗹𝘂𝘁 𝗝𝗼𝘃𝗲 no sols disposes de les millors cobertures, a més disposes del MILLOR PREU 👉🏻 40€/mes!! La millor opció 🔥

* Vàlid fins al 31/12/2024, únicament per a pòlisses de nova contractació. Consulta les condicions.

DEMANA EL TEU PRESSUPOST

  Nom*

  Cognoms*

  Correu electrònic*

  Telèfon*

  Data de naixement

  Professió

  Comentaris

  COBERTURES

  PAQUET EMBARÀS

  En cas d'embaràs, s'inclou fisioteràpia, ja sigui per preparar el moment del part o per recuperar-se després del part, fins a un import de 500€ per embaràs i persona assegurada.

  Queden incloses en el moment de l'embaràs: valoració, prevenció i tractament de disfuncions sòl pelvià, dolor lumbopelvià, massatge perineal i preparació física al part.
  Queden incloses en el postpart: valoració Inicial postura, faixa abdominal i perineu, tractament de cicatrius, tonificació faixa abdominal, teràpia manual i exercicis posturals.

  PAQUET QUIROPRÀCTICA, OSTEOPATIA I MASSATGE TERAPÈUTIC MANUAL

  Fins a un import de 250€ per any i persona assegurada.

  ÒPTICA

  Pagament de la part complementària del preu de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS i que no ha estat reembossada per aquesta.
  - Vidres i lentilles: 90,15€
  - Muntures: 90,15 €

  DENTAL

  Pagament de la part complementària de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS en els casos de: consultes mèdiques, extraccions, empastes i una neteja de boca anual. A més, 150,25€ a l’any per pròtesis, endodòncies, etc.

  PSICOLOGIA, DIETÈTICA I NUTRICIÓ

  Servei d’assessorament telefònic per part d’especialistes de dilluns a divendres de 9 a 20h.

  METGE 24H

  Assessorament telefònic els 365 dies de l’any sobre fàrmacs, tractaments, efectes secundaris, accidents domèstics, farmàcies, etc.

  BÀSIC

  Pagament de la part complementària (fins a un màxim del 25%) als pagaments de la CASS fins arribar, en el cas de centres concertats, al 100% de la despesa feta per l’assegurat.

  ALTRES COBERTURES

  ADVOCAT: Reclamació de danys per negligència mèdica, derivats de mala praxi o manca de consentiment informat.

  HOSPITALITZACIONS SENSE COST I SENSE LÍMIT DE TEMPS: Cobertura d’un màxim del 10% de les prestacions d’hospitalització i assistència mèdica i/o quirúrgica acceptades per la CASS, incloses les despeses de manutenció del pacient durant l’estada a l’hospital.
  Cobertura pel servei d’ambulàncies: 250€ a l’any per trasllats internacionals que la CASS no assumeixi.
  Indemnitzacions Addicionals: 12€/dia

  ALLIBERAMENT EN CAS D’ATUR: Assegur es fa càrrec del cost de, com a màxim, 4 mensualitats de la pòlissa, si el prenedor es queda en situació d’atur a conseqüència de: Mort o incapacitat de l’empresari que comporti el tancament de l’empresa o acomiadament improcedent.

  back to top