Que res no destorbi la teva tranquil·litat!

Assegur et protegeix de qualsevol tipus d’ accident.

Què vols fer amb la teva assegurança d'Accidents?

Et truquem nosaltres

Assegurances ACCIDENTS

Assegur posa a la teva disposició assegurances amb tot tipus de cobertures per tal de protegir-te a tu i a la teva família de les possibles conseqüències de tota classe d’accidents.

Bàsic

Et fem arribar l’assegurança que garanteix la millor assistència possible en cas d’accident i que cobreix les indemnitzacions necessàries arran d’un accident o d’una malaltia greu.

Descobreix-la

Dona

La pòlissa que cobreix indemnitzacions en cas de càncer, cirurgies, hospitalització i segones opinions mèdiques en cas d’accident o malaltia greu. I és que el nostre objectiu és la teva tranquil·litat.

Descobreix-la

Home

L’assegurança més especialitzada que cobreix indemnitzacions en cas de malalties greus com càncers específics d’home, cirurgies, hospitalització i segones opinions mèdiques en cas d’accident o malaltia.

Descobreix-la

Protecció Familiar Plus

T’acostem l’assegurança més completa per a tota la família. La pòlissa que assegura indemnitzacions en cas de mort per accident, invalidesa o hospitalització, a més a més de cobrir les despeses en cas de buscar una segona opinió mèdica.

Descobreix-la

Protecció Circulació

La pòlissa que millor cobreix les despeses relacionades amb indemnitzacions o assistència mèdica derivades de possibles accidents de circulació ja sigui en qualitat de conductor, passatger o vianant.

Descobreix-la

Avantatges Assegur Accidents

Totes les avantatges Assegur

Adaptabilitat

Capitals adaptables a les necessitats de cada client

Simplicitat

Fàcil i ràpida contractació

Pagafàcil

Uneix les teves pòlisses en una única quota mensual

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a dijous de 8 a 17h i divendres de 8 a 15h

Club Assegur

Promocions exclusives de clients Club Assegur

back to top