Sempre amb els teus

Protegeix el vostre futur amb assegurances que s'adapten a la teva vida.

Assegurances VIDA

A Assegur donem molta importància a la teva tranquil·litat, i sabem que sempre anirà acompanyada de la millor protecció del present i el futur dels teus. Per aquest motiu, et presentem el nostre ventall d’opcions, la millor manera de fer front a situacions inesperades.
Descobreix-los i gaudeix dels moments importants.

Perquè creiem que el més important és viure el moment, i perquè les coses es poden simplificar al màxim sense complicar-nos.

 

Sempre amb els teus.

Què vols fer amb la teva assegurança de Vida?

Demana el teu pressupost

Vida + Malalties greus

Estem compromesos amb la teva tranquil·litat. Per això t'oferim una assegurança de vida que garanteix el benestar dels teus en cas de mort o malaltia greu.

Descobrir

Vida (préstec o hipoteca)

Una assegurança de vida que garanteix el pagament de la teva hipoteca o préstec en cas que tu faltis.

Descobrir

Assegur Vital

L’assegurança que t’acompanyarà durant tota la teva vida, adaptant-se a les teves necessitats en cada etapa. Perquè la nostra feina és vetllar per teva tranquil·litat.

Descobrir

Exèquies

La pòlissa que cobreix totes les despeses i gestions que s’han de dur a terme en el moment de la mort, des del servei fúnebre fins als trasllats dins o fora del país.

Descobrir

Preguntes freqüents

Què és una assegurança de vida i en quins casos es recomana contractar-la?

És una garantia perquè la unitat familiar o persones a càrrec afrontin algunes circumstàncies complicades amb tota la tranquil·litat i suport possibles.

És recomanable contractar-la en els següents casos:

  • Tenir deutes hipotecaris o préstecs personals
  • Tenir persones a càrrec (fills o gent gran)
  • Si existeix una diferència important en els ingressos d’una parella
  • Per a un mateix, en cas de malaltia greu o invalidesa.

Hem de tenir en compte que, segons les cobertures contractades, no sols estan dissenyats per a proporcionar recursos econòmics als familiars en cas de mort. També ens donaran els ingressos econòmics que podem necessitar en la nostra llar en cas d’invalidesa total i permanent, malalties oncològiques, infart de miocardi, o altres malalties greus.

Què s’entén per:

  • Prenedor: La persona física o jurídica que subscriu el contracte amb l’entitat asseguradora.
  • Assegurat: La persona física sobre la qual es concerta i es contracta l’assegurança.
  • Prima: És el preu de l’assegurança fixat per l’entitat asseguradora.
  • Beneficiari: La persona física o jurídica, designada prèviament pel prenedor, titular del dret a la indemnització.
  • Suma assegurada: El capital màxim d’indemnització a pagar per l’entitat asseguradora.

S'ha de passar un reconeixement mèdic per a contractar la pòlissa de vida?

Dependrà de l’edat de l’assegurat, del capital sol·licitat i la declaració de salut, és un qüestionari que es complimenta amb l’assessor.

L’assegurança de vida cobreix malalties?

L’assegurança de Vida + Malalties Greus d’Assegur, cobreix a l’assegurat de malalties com: càncer, infart de miocardi, malaltia coronària, accident cerebrovascular, insuficiència renal terminal, entre altres.

Quin capital és recomanable assegurar en contractar una assegurança de vida?

El capital mínim a assegurar són 6.000 € i a partir d’aquest import depenent de les necessitats de l’assegurador. Una manera de calcular-les seria multiplicar per 3 el teu sou anual.

Què és l'edat actuarial?

L’edat actuarial és l’edat corresponent a l’aniversari més pròxim. Per exemple, si una persona de trenta-un anys vol contractar una pòlissa de vida al gener i compleix anys a l’abril, la seva edat actuarial seran trenta-dos anys, perquè li queden menys de 6 mesos per a complir els 32. L’edat actuarial és l’edat de referència que prenen totes les assegurances per a poder calcular el preu.

És obligatori contractar una assegurança de vida a l'entitat bancària amb la qual he signat la hipoteca-préstec?

No és obligatori contractar una assegurança de vida-hipoteca préstec amb l’entitat bancària. És, per aquest motiu, indispensable comparar els productes relacionats amb la hipoteca-préstec que ofereix el mercat: estudiar les assegurances de vida de cadascuna de les companyies, les cobertures, els beneficis i avantatges. Si es contracta inicialment amb el banc, posteriorment es pot canviar a una altra companyia asseguradora pel valor del capital pendent o pel valor total.

Quin capital és recomanable assegurar en contractar una assegurança de vida?

El capital mínim a assegurar són 6.000 € i a partir d’aquest import depenent de les necessitats de l’assegurat. Una manera de calcular-les seria multiplicar per 3 el teu sou anual.

És possible canviar als beneficiaris de la pòlissa?

Sí, el prenedor de la pòlissa podrà canviar els beneficiaris tantes vegades com vulgui i és de fet recomanable mantenir-lo actualitzat segons les circumstàncies (matrimoni, parella de fet, divorcis, etc.). En cas que estigui vinculat a una hipoteca-préstec el beneficiari principal serà sempre l’entitat bancària.

Qui cobrarà l'assegurança de vida?

Els hereus legals o el que estigui establert a la clàusula de beneficiaris.

Es pot fraccionar un rebut o una prima?

Sí, existeix l’opció d’agrupar tots els pagaments en una tarifa plana mensual sense recàrrec ni comissions amb el Pagafàcil, sempre que es tinguin 3 o més pòlisses amb Assegur.

Per altra banda, sempre es pot dividir el cost semestralment, trimestralment o mensualment amb un petit recàrrec per fer el fraccionament.

Avantatges Assegur Vida

Totes les avantatges Assegur

Testament online

Calcula el teu testament online

Simulació de capitals

Simulador de capitals

Tranquil·litat

2a opinió mèdica

Assessorament

Orientació mèdica telefònica 24h

App

Consulta de pòlisses per App

Adaptabilitat

Cobertures adaptables a les necessitats de cada client

back to top