Defensa Jurídica

L’assegurança que satisfà totes les necessitats que puguis tenir relacionades amb la defensa jurídica. La pòlissa d’Assegur cobreix aspectes com l’assistència telefònica, la redacció de contractes i les despeses de representació jurídica.

Cobertures

Assistència jurídica telefònica

Servei telefònic d’assessorament jurídic que compta amb un equip d’advocats especialitzat en diverses àrees legals, amb els que l’assegurat podrà realitzar qualsevol consulta relacionades amb el Dret.

Reclamació extracontractual de danys i perjudicis

Cobertura de reclamació davant de totes aquelles situacions en les que l’assegurat i la seva família es pugui veure involucrada sense que hi hagi un contracte signat (atropellament en un pas de vianants, caigudes/ fractures a la via pública a causa d’obres mal senyalitzades, etc)

Revisió i redacció de contractes

Cobertura de servei d’advocat per revisar i/o redactar contracte o altres documents legals.

Defensa civil suplementària

Cobertura de servei defensa d’un advocat si l’assegurat ha estat demandat per via civil. En cas de ser necessari, l’advocat actuarà com a defensa d’un judici sense costos addicionals.

Defensa penal

Cobertura de servei defensa d’un advocat si l’assegurat ha estat demandat per via penal. En cas de ser necessari, l’advocat actuarà com a defensa d’un judici sense costos addicionals.

Defensa dels drets relatius a l’habitatge

Cobertura de servei defensa d’un advocat dels drets de l’assegurat en cas que aquest tingui problemes relacionats amb el seu habitatge (conflictes amb veïns, dificultats amb la comunitat de propietaris o amb el llogater, etc).

Defensa jurídica dels drets com a consumidor

Cobertura de servei defensa d’un advocat dels drets com a consumidor de l’assegurat en cas que aquest tingui problemes relacionats amb la insatisfacció per la compra d’objectes que estaven trencats, equivocació de comandes, períodes de devolució, etc

Cobertures addicionals (Opcionals)

Laboral

Servei de consulta amb un advocat per oferir assessorament en consultes relacionades amb l’àmbit laboral, tant per a empreses privades com l’administració pública).

Defensa davant de l’Administració

Servei d’assessorament d’un advocat per resoldre els dubtes relacionats amb els drets com a ciutadans i la normativa que regula l’Administració Pública i el seu funcionament.

Defensa fiscal

Servei d’assessorament d’un advocat per resoldre els dubtes relacionats amb la terminologia fiscal (Hisenda, impostos, desgravacions, etc) i les lleis a les que es fa referència. Si fos necessari, es recorreran les sancions per via administrativa.

Prestació per separació o divorci

Servei d’indemnització de la quantitat establerta a un dels conjugues, en cas de separació o divorci, per cobrir les despeses d’un advocat especialista.

Assessorament jurídic presencial

Servei que garanteix la visita a un advocat per oferir a l’assegurat assessorament jurídic. L’assegurat podrà sol·licitar el servei fins 3 vegades a l’any.

Successions

Servicio de gestión de la documentación necesaria para tramitar la herencia de cualquier de los asegurados en caso de muerte de alguno de ellos.

Reclamacions per qüestions financeres i bancaries

Servei de reclamació en defensa dels interessos davant una entitat financera o bancaria en contractes de préstecs hipotecaris o personals, dipòsits, targetes de crèdit o avals.

Reclamacions per defectes en els acabats de l’habitatge

Cobertura de reclamació en cas que l’assegurat sigui propietari d’un pis, i en un màxim d’un any, detecti algun tipus de defecte en els acabats de l’habitatge. No quedaran coberts els defectes de construcció o altres elements estructurals de l’habitatge.     

Vehicles a motor

Servei d’assessorament d’un advocat per resoldre els dubtes i les situacions relacionats amb els drets de l’assegurat com a conductor del seu vehicle (multes, responsabilitat de reparació, desacord amb el peritatge, etc). Si fos necessari, l’advocat interposarà una reclamació.

Contracta ara la teva assegurança de Defensa Jurídica

Truca'ns al 876 555

Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Avantatges Assegur Defensa Jurídica

Totes les avantatges Assegur

Assessorament telefònic

Assessorament jurídic telefònic

Opcionalitat

Posibilitat d'elecció de cobertures addicionals

Pagafàcil

Uneix les teves pòlisses en una única quota mensual

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a dijous de 8 a 17h i divendres de 8 a 15h

Club Assegur

Promocions exclusives per a tots els clients Club Assegur

Et pot interessar

back to top