Pèrdua Lloguer

La pòlissa que garanteix la teva tranquil·litat com a arrendatari. Cobreix totes les despeses en cas d’impagament de la mensualitat del lloguer, d’actes vandàlics a la teva propietat o de defensa jurídica sobre temes relacionats amb l’habitatge.

Cobertures

Impagament de lloguers

Assegur assumeix fins al 100% de la suma assegurada i amb màxim de 12 mesos de renda del impagament del lloguer per part de l’inquilí, en cas de l’existència de resolució judicial definitiva de desnonament.

Defensa jurídica per habitatge

Cobertura, segons els capitals assegurats, de les despeses derivades de la defensa jurídica de l’assegurat com arrendador de l’habitatge assegurat

Es garanteixen els judicis de desnonament per manca de pagament i la reclamació judicial a l’inquilí de les rendes impagades.

Actes vandàlics

Assegur assumeix fins al 100% de la suma assegurada (a excepció de la franquícia de 300€ per sinistre), a valor de nou, per de les deterioracions immobiliàries i/o robatori del continent de l’habitatge assegurat, causats per l’inquilí com a conseqüència d’actes de vandalisme o malintencionats constats posteriorment al seu desallotjament o marxa.

Contracta ara la teva assegurança de Pèrdua Lloguer

Truca'ns al 876 555

Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Avantatges Assegur Pèrdua Lloguer

Totes les avantatges Assegur

Simplicitat

Fàcil i ràpida contractació

Protecció

Cobertures per al propietari de l’habitatge

Defensa

Assessorament jurídic a l’arrendador de l’habitatge

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a dijous de 8 a 17h i divendres de 8 a 15h

Club Assegur

Promocions exclusives de clients Club Assegur

Et pot interessar

back to top