Esquí forfait 24 h

L’assegurança que et permet practicar l’esport que més t’agrada i amb la seguretat de que esquiaràs sobre segur.

Què t'oferim

Esquia en totes les pistes del país i gaudeix de la neu sabent que estàs protegit de qualsevol incidència que puguis patir.

També estàs assegurat durant la teva estada a Andorra.

Cobertures

Assistència mèdica i sanitària

Cobertura d’assistència mèdica i sanitària que afecti a la salut de l’assegurat en cas que aquest es trobi de viatge fora del seu lloc habitual de residència.

Rescat a pistes

Cobertura de les despeses de trineu i/o ambulància en cas que l’assegurat pateixi un accident (a les àrees d’esquí autoritzades) i hagi de ser rescatat. S’inclouen la totalitat de les despeses en cas de rescat en helicòpter.

Repatriació o transport de l’assegurat en cas de malaltia, accident o mort

Cobertura de repatriació o transport en cas de malaltia, accident o mort de l’assegurat al seu domicili habitual, sempre i quan estigui autoritzat per l’equip mèdic del país d’ocurrència.

Convalescència en hotel

Cobertura de les despeses d’allotjament (75€/diaris per un període màxim de 10 dies) per a la recuperació en hotel de l’assegurat en cas d’estar ferit o malalt i no poder retornar al seu domicili per recomanació mèdica.

Repatriació o transport dels acompanyants

Cobertura de repatriació o transport dels acompanyants en cas que aquests no puguin continuar el viatge per repatriació o trasllat d’un dels assegurats per malaltia o accident al seu lloc de residència habitual.

Desplaçament d’un familiar en cas d’hospitalització

Cobertura de desplaçament d’un familiar designat per l’assegurat en cas que aquest estigui hospitalitzat durant un període superior a 5 dies.

Reintegrament del cost del forfait no utilitzat

Cobertura de reintegrament de l’import del forfait no utilitzat (30€/diaris per un període màxim de 10 dies ) en cas que l’assegurat hagi patit una lesió durant la pràctica de l’esquí i hagi de ser repatriat o traslladat.

Reemborsament de les classes d’esquí

Cobertura de reintegrament de l’import de les classes d’esquí contractades i no gaudides (30€/diaris per un període màxim de 10 dies ) en cas que l’assegurat hagi patit una lesió durant la pràctica de l’esquí i hagi de ser repatriat o traslladat.

Retard del viatge en la sortida del mitjà de transport

Cobertura de reemborsament de les despeses ocasionades pel retard, d’un mínim de 6 hores, en la sortida del mitjà de transport públic.

Retorn anticipat de l’assegurat

Cobertura de gestió les despeses ocasionades a l’assegurat per retorn anticipat en cas de mort o hospitalització d’un familiar.

Pèrdua de l’equipatge facturat

Cobertura d’informació i localització de l’equipatge en cas de pèrdua d’aquest en vol regular. Si l’equipatge fos localitzat, aquest serà enviat a l’assegurat (amb un límit màxim de 500€).

Retard en l’entrega del material d’esquí facturat

Garantia d’indemnització a l’assegurat (fins a un màxim de 100€) per les despeses ocasionades pel retard en l’entrega del material d’esquí facturat en vol regular.

Pèrdua de serveis inicialment contractat

Cobertura d’indemnització a l’assegurat (fins a un màxim de 150€), segons les condicions contemplades a l’assegurança, en cas de pèrdua dels serveis contractats prèviament a l’inici del viatge.

Nits extres d’hotel

Cobertura de les despeses o nits extres d’hotel (fins a un màxim de 150€) degut al retard en l’arribada a l’estació d’esquí per causes meteorològiques.

Extensió del viatge per causes meteorològiques

Cobertura de les despeses ocasionades (fins a un màxim de 150€) per l’extensió del viatge a causa de l’excés de neu.

Overbooking

Cobertura de les despeses ocasionades (fins a un màxim de 150€) a causa de canvis en els serveis contractats inicialment.

Responsabilitat civil del professor, monitor, guia o acompanyants

Responsabilitat civil privada

Calcula
el teu pressupost
Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Si ho prefereixes, t’ajudem a contractar l’assegurança

Truca'ns al 876 555

Avantatges Assegur Esquí forfait 24h

Totes les avantatges Assegur

Simplicitat

Fàcil i ràpida contractació

Global

Cobertura dins i fora de les pistes

Assistència 24h

Telèfon +34.93.300.10.50 en cas de consultes

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a dijous de 8 a 17h i divendres de 8 a 15h

Club Assegur

Promocions exclusives de clients Club Assegur

Et pot interessar

back to top