Vida (préstec o hipoteca)

Et volem sorprendre! Tens una l'Assegurança de Vida vinculada amb la teva hipoteca o préstec? Demana’ns pressupost i compara amb el que pagues actualment!

Sabies que?…

 

…No és obligatori contractar una assegurança de vida amb l’entitat bancària amb la qual has signat la hipoteca?

…Si ja la tens contractada amb el banc, en qualsevol moment pots canviar-la a una altra companyia asseguradora pel valor del capital pendent o pel valor total?

Què t'oferim

Tens una hipoteca o un préstec personal?

Amb l’assegurança de vida (préstec o hipoteca) es garanteix el pagament de la teva hipoteca o préstec en cas que tu faltis.

A més, ens encarreguem de les gestions administratives si ja tenies una assegurança prèvia lligada al préstec o hipoteca.

Necessites més informació?

  Nom*

  Cognoms*

  Correu electrònic*

  Telèfon*

  Comentaris

  Cobertures

  Mort

  Cobertura de mort per qualsevol causa.

  Invalidesa total i permanent

  Cobertura complementaria per a casos d’invalidesa total i permanent provocada per un accident o malaltia originats per causes alienes a la voluntat de l’assegurat.

  Preguntes Freqüents

  Què és l'edat actuarial?

  Aquest és un terme imprescindible per a entendre les condicions particulars de la teva assegurança de vida.

  L’edat actuarial no es correspon amb l’edat real de l’assegurat, sinó amb l’edat de referència que es pren per a poder tarifar el risc que assumeix la companyia d’assegurances.

  L’edat actuarial és l’edat corresponent a l’aniversari més pròxim, 6 mesos abans (per exemple, si una persona de 31 anys compra una pòlissa de vida al gener i compleix anys a l’abril, la seva edat actuarial seran 32 anys, perquè li queden menys de 6 mesos per a complir els 32).

  És obligatori contractar una assegurança de vida a l'entitat bancària amb la qual he signat la hipoteca?

  No, no és obligatori contractar una assegurança de vida-hipoteca amb l’entitat bancària.

  És, per aquest motiu, indispensable que comparis els productes relacionats amb la hipoteca que t’ofereix el mercat actual: estudiar les assegurances de llar i les assegurances de vida de cadascuna de les companyies, les cobertures que s’inclouen en cadascun d’ells i els beneficis i avantatges afegits que et mostren.

  Si la contractem amb el banc, posteriorment poden contractar-la amb una altra companyia asseguradora pel valor del capital pendent o pel valor total.

  És obligatori passar un reconeixement mèdic per a contractar la pòlissa d'una assegurança de vida?

  En aquest cas, dependrà de les condicions generals i particulars que hagin establerts les diferents asseguradores i del producte que donis d’alta. En la majoria dels casos et demanaran que responguis a un qüestionari de salut bàsic.

  Depenent de l’edat i/o del capital segurament es podran sol·licitar algunes proves més.

  Per a què serveix una assegurança de vida?

  És una garantia perquè puguem afrontar algunes circumstàncies complicades amb la major tranquil·litat i suport possibles. El públic més interessat son els adults entorn dels 40 anys i amb càrregues familiars. No obstant, hem de tenir en compte que no sols estan dissenyats per a proporcionar recursos econòmics als familiars en cas de mort. També ens donaran els ingressos econòmics que podem necessitar en la nostra llar en cas d’invalidesa total i permanent.

  Resolem qualsevol dubte que tinguis

  Et truquem nosaltres

  Avantatges Assegur Vida (préstec o hipoteca)

  Totes les avantatges Assegur

  Tranquil·litat

  2a opinió mèdica

  Assessorament

  Orientació mèdica telefònica 24h

  App

  Consulta de pòlisses per App

  Adaptabilitat

  Cobertures adaptables a les necessitats de cada client

  Comoditat

  Possibilitat de fraccionar els pagaments

  Pagafàcil

  Uneix les teves pòlisses en una única quota mensual

  Et pot interessar

  back to top