Estudis

La pòlissa que protegeix els teus plans d'estudiar a l'estranger. Perquè els teus estudis són el més important.

Què t'oferim

Si t’estàs plantejant anar a estudiar una temporada a l’estranger, a Assegur tenim la pòlissa a la teva mida, la única que contempla des de l’assistència mèdica, el desplaçament de familiars en cas d’hospitalització fins a indemnitzacions en cas de robatori, entre altres cobertures.

Cobertures

Assistència mèdica i sanitària a l’estranger

Cobertura en cas que l’assegurat necessiti assistència mèdica i sanitària, posant a la seva disposició una xarxa de proveïdors internacionals que l’atendran en tot moment.

Repatriació o transport de l’assegurat en cas de malaltia, accident o mort

Cobertura de repatriació o transport en cas de malaltia, accident o mort de l’assegurat al seu domicili habitual, sempre i quan estigui autoritzat per l’equip mèdic del país d’ocurrència.

Desplaçament d’un familiar en cas d’hospitalització o mort

Cobertura de desplaçament d’un familiar designat per l’assegurat en cas que aquest estigui hospitalitzat durant un període superior a 5 dies.

Convalescència en hotel

Cobertura de les despeses d’allotjament per a la recuperació en hotel de l’assegurat en cas d’estar ferit, malalt o no poder retornar al seu domicili per recomanació mèdica.

Retorn anticipat

Cobertura de les despeses ocasionades pel retorn anticipat degut a la mort d’un familiar.

Recerca, localització i enviament d’equipatges extraviat

Cobertura d’informació i localització de l’equipatge en cas de pèrdua d’aquest en vol regular. Si l’equipatge fos localitzat, aquest serà enviat a l’assegurat sense costos.

Robatori i danys materials a l’equipatge

Cobertura d’indemnització per problemes i incidències relacionades amb l’equipatge, ja siguin danys materials, pèrdua total o parcial d’aquest degut al transportista o al robatori del mateix.

Pèrdua de classes

Cobertura de compensació en concepte de classes perdudes en cas que l’assegurat hagi hagut de ser hospitalitzat per malaltia o accident durant un mínim de 5 dies.

Viatge de compensació

Cobertura d’organització del transport fins al lloc d’origen del viatge d’estudis, en cas que l’assegurat hagi hagut de ser repatriat fins al seu domicili a causa d’una malaltia o accident i encara li quedava per gaudir un 25% o més del viatge d’estudis.

Defensa de responsabilitat penal a l’estranger

Cobertura de defensa en tribunals estrangers de l’assegurat, en cas que sigui acusat penalment en l’àmbit de la seva vida particular i amb motiu del viatge o desplaçament.

Informació legal a l’estranger

Cobertura de contacte amb un advocat per a realitzar consultes legals davant d’un problema jurídic amb terceres persones, relacionat amb un accident sobrevingut a la seva vida privada.

Garanties de protecció jurídica a l’estranger

Cobertura de reclamació dels danys i perjudicis que l’assegurat pateixi a l’estranger com a vianant, conductor de vehicles terrestres sense motor o passatger de qualsevol mitjà de transport; cobertura de reclamació dels drets de l’assegurat en contracte de compra, així com en casos d’incompliment de serveis a l’estranger.

Contracta ara la teva assegurança d’Estudis

Truca'ns al 876 555

Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Avantatges Assegur Estudis

Totes les avantatges Assegur

Adaptabilitat

Cobertures adaptables a les necessitats de cada client

Simplicitat

Fàcil i ràpida contractació

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a dijous de 8 a 17h i divendres de 8 a 15h

Club Assegur

Promocions exclusives de clients Club Assegur

Assessorament

Assessorament telefònic 24h

Et pot interessar

back to top