Protecció Jurídica

Proporciona la cobertura jurídica i l’assessorament necessaris per al teu negoci

Què t'oferim

L’assegurança que proporciona la cobertura jurídica i l’assessorament necessaris per al teu negoci, amb flexibilitat d’elecció de les cobertures que més s’adaptin a les teves necessitats i a les del negoci.

Ofereix modalitats tant per autònoms com per Pymes.

Cobertures

Assistència jurídica telefònica

Servei telefònic d’assessorament jurídic que compta amb un equip d’advocats especialitzat en diverses àrees legals, amb els que l’assegurat podrà realitzar qualsevol consulta relacionades amb el Dret.

Assessorament jurídic presencial

Servei que garanteix la visita a un advocat per oferir a l’assegurat assessorament jurídic. L’assegurat podrà sol·licitar el servei fins 3 vegades a l’any.

Revisió i redacció de documents i contractes

Assessorament per part d’un advocat sobre la revisió de contractes i/o altres documents legals, incloent, la seva redacció.

Qüestions administratives

Cobertura que garanteix la defensa de l’assegurat en els procediments indicat per l’Administració Pública en relació a la seva activitat professional, autònoma o empresarial i el local o locals destinats a aquesta.

Reclamació de danys i perjudicis

Cobertura de la reclamació dels danys ocasionats per un tercer en cas de:

  • Trencament o espatllar algun dels béns que utilitza per dur a terme la seva activitat (tant mobiliari de propietat, com de renting o de leasing)
  • Danys morals o perjudicis econòmics

Vehicles a motor

Cobertura que proporciona un assessorament legal sobre diverses situacions que es poden produir en cas que l’assegurat sigui propietari d’un cotxe que s’utilitza per a la seva activitat laboral.

Defensa fiscal

Servei d’assessorament telefònic d’un advocat per resoldre els dubtes relacionats amb la terminologia fiscal (Hisenda, impostos, desgravacions, etc) i les lleis a les que es fa referència. Si fos necessari, es recorreran les sancions per via administrativa.

Defensa penal

Servei d’advocat que defensarà a l’assegurat, sense cost addicional, en cas que aquest sigui denunciat per la via penal.

S’ofereix com a opció la possibilitat de disposar d’aquesta garantia per als treballadors que l’assegurat tingui al seu càrrec i que siguin denunciat per la via penal.

Protecció de drets relatius al local

Cobertura de protecció dels interessos de l’assegurat (sigui propietari o inquilí) en relació al lloc on es desenvolupa l’activitat i als problemes que puguin sorgir amb veïns, la comunitat de propietaris o amb el propietari del local.

Reclamació d’honoraris i factures impagades

Cobertura de reclamació amistosa dels honoraris i/o factures impagades de les que l’assegurat sigui creditor i pertanyin a l’àmbit de la seva activitat professional, autònoma o empresarial.

Despeses de peritatge

Cobertura de les despeses de peritatge a conseqüència d’un fet que afecti als béns mobles propietat de l’assegurat o bé als immobles destinats la l’activitat professional i es produeixin danys per valor pressupostat superior a 300€.

Contracta ara la teva assegurança de Protecció Jurídica

Truca'ns al 876 555

Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Avantatges Assegur Protecció Jurídica

Totes les avantatges Assegur

Il·limitat

Consultes jurídiques telefòniques il·limitades

Flexibilitat

Elecció de garanties

Adaptabilitat

Cobertures adaptables a les necessitats de cada client

Pagafàcil

Uneix les teves pòlisses en una única quota mensual

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a dijous de 8 a 17h i divendres de 8 a 15h

Et pot interessar

back to top