Preguntes freqüents Covid-19

Que t'oferim?

Si tens dubtes sobre què és el que cobreix la teva assegurança Viatgers Plus en referència al COVID-19, responem algunes preguntes freqüents, tant en relació a l’assistència com a l’anul·lació del viatge.

En qualsevol cas, et recomanem llegir el Condicionat General de la pòlissa per a veure tots els aspectes coberts, límits o exclusions.

Assistència en viatge

Viatgers Plus cobreix si caic malalt de COVID-19 durant el viatge? I cobreix la PCR si he de fer-me un test?

Sí. Un cop iniciat el viatge, si presentes símptomes tindràs coberts, fins al límit de la pòlissa, les despeses corresponents a la intervenció de professionals i establiments sanitaris requerits per la teva atenció.
Inclourà les proves diagnòstiques prescrites per un metge, com una PCR, l’hospitalització si és necessària, així com el subministrament o despesa de medicaments necessaris.
Així mateix, si cal, també tindràs cobert de forma il·limitada, qualsevol trasllat sanitari en ambulància o la repatriació fins al teu domicili.

Està cobert el confinament en cas de donar positiu per COVID en destí?

Sempre que sigui per prescripció mèdica, tindràs cobertes les despeses de prolongació d’estada o convalescència en hotel amb els límits establerts a la pòlissa.

Si perdo el meu bitllet de tornada perquè he contret COVID-19 i he hagut de prorrogar la meva estada a l'hotel per guardar quarantena o he estat ingressat a l'hospital Què puc fer?

Si això succeeix, ens encarregarem d’organitzar i pagar el retorn al domicili pel mitjà de transport més adequat. Si cal, a Europa fins i tot podem utilitzar un avió sanitari especialment condicionat.

Què passa si viatjo a una destinació on es requereix test de COVID-19 a l'arribada i dono positiu?

Amb Viatgers Plus tindràs, en cas de necessitat i segons la gravetat, tots els avantatges d’assistència necessàries com atenció mèdica, hospitalització, convalescència en hotel, trasllats sanitaris, repatriació, etc.

Si un familiar és hospitalitzat per COVID quan estic de viatge, l'assegurança cobreix el meu retorn anticipat per acompanyar?

Si es preveu una hospitalització superior a 5 dies,  posarem al teu abast un bitllet de tornada el més aviat possible per poder acompanyar-lo. El mateix passaria en cas de defunció.

Puc sol·licitar un certificat juntament amb la pòlissa que especifiqui que hi ha cobertura en cas de COVID?

Si en algun cas t’ho requereixen, com a requisit administratiu, o simplement perquè vols tenir-lo, pots demanar un certificat que indiqui que l’assegurança Viatgers Plus inclou cobertura en cas de COVID, dins dels límits i redactats indicats en la pòlissa.

Si em desplaço per algun lloc que té tancament perimetral o limitacions de mobilitat, ¿Segueixo tenint cobertura amb Viatgers Plus?

Les limitacions de mobilitat per COVID-19 no afecten la cobertura, per tant, si contreus la malaltia, tindràs dret a totes les prestacions incloses en la pòlissa d’igual forma. 

Quines altres circumstàncies cobreix la meva assegurança Viatgers Plus?

En general, per a qualsevol cobertura assistència de la pòlissa, no hi ha cap mena de limitació ni restricció per motiu de COVID-19, ni de pandèmies o quarantenes en general, per tant, tot el relatiu a COVID quedarà cobert en les mateixes circumstàncies que qualsevol altra malaltia coberta per la pòlissa.

Llavors Quins aspectes no em cobreix?

Allò que no estigui específicament cobert en la pòlissa, que és molt poc, per exemple, una quarantena sense haver donat positiu o alguna despesa que tinguis en cas de tancament de fronteres, etc.
Així mateix, si cal, també tindràs cobert de forma il·limitada, qualsevol trasllat sanitari en ambulància o la repatriació fins al teu domicili.

Està cobert el confinament en cas de donar positiu per COVID en destí?

Sempre que sigui per prescripció mèdica, tindràs cobertes les despeses de prolongació d’estada o convalescència en hotel amb els límits establerts a la pòlissa.

Si perdo el meu bitllet de tornada perquè he contret COVID-19 i he hagut de prorrogar la meva estada a l'hotel per guardar quarantena o he estat ingressat a l'hospital Què puc fer?

Si això succeeix, ens encarregarem d’organitzar i pagar el retorn al domicili pel mitjà de transport més adequat. Si cal, a Europa fins i tot podem utilitzar un avió sanitari especialment condicionat.

Què passa si viatjo a una destinació on es requereix test de COVID-19 a l'arribada i dono positiu?

Amb Viatgers Plus tindràs, en cas de necessitat i segons la gravetat, tots els avantatges d’assistència necessàries com atenció mèdica, hospitalització, convalescència en hotel, trasllats sanitaris, repatriació, etc.

Anul·lació

Viatgers Plus em cobreix l'anul·lació del meu viatge si em diagnostiquen COVID-19?

Si et diagnostiquen COVID-19 abans de la sortida del teu viatge, fins i tot sense símptomes, i això implica que no pots viatjar en les dates previstes, se’t reemborsarà les despeses d’anul·lació fins al límit indicat en la pòlissa.

Si jo no he contret COVID-19, però sí un familiar directe amb el qual convisc, està coberta l'anul·lació del meu viatge?

Sempre que el teu familiar requereixi hospitalització o necessitat de fer llit per un període de almenys 3 dies dins dels 7 dies previs al viatge. També estàs cobert si el familiar directe no conviu amb tu.

I si el que ha contret COVID-19 és el meu acompanyant en el viatge, però no és un familiar directe?

Viatgers Plus cobreix l’anul·lació d’un acompanyant per qualsevol causa coberta sempre que això suposi que l’assegurat hagi de viatjar sol.

I en cas de defunció per COVID-19?

Si a causa de la COVID-19 mor l’assegurat, l’acompanyant o qualsevol familiar directe, podràs cancel·lar el viatge i se’t reemborsarà les despeses de la mateixa manera.

Si els que viatgem som 5 familiars directes i només un de nosaltres contreu COVID-19. Viatgers Plus no cobreix la cancel·lació de tots?

Podeu cancel·lar els 5 i tindreu cobertura. En cas de no ser familiars només cobriria la persona que ha contret la malaltia i la seva parella, sempre que convisquin.

Què més em cobreix Viatgers Plus?

Viatgers Plus contempla fins a 20 causes per les quals estàs cobert en cas de cancel·lar el viatge, com l’acomiadament laboral, perjudicis greus a la llar o local professional, incorporació a un lloc de treball, presentació a un examen d’oposició oficial, cancel·lació de casament, etc. Encara que moltes d’elles no tinguin relació amb la COVID-19, són igual d’importants i et poden salvar d’assumir unes elevades despeses que, a més de no poder viatjar, hauràs d’abonar.

Què no em cobreix?

Allò que no estigui específicament garantit en les causes descrites pòlissa, com, per exemple, que et confinin sense haver contret la malaltia, ni un familiar directe, ni l’acompanyant en viatge. Tampoc en cas de tancament de fronteres, tancament perimetral o Estat d’alarma, etc.
Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Avantatges Assegur Assegurança de Viatge

Totes les avantatges Assegur

Adaptabilitat

Cobertures adaptables a les necessitats de cada client

Simplicitat

Fàcil i ràpida contractació

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a dijous de 8 a 17h i divendres de 8 a 15h

Club Assegur

Promocions exclusives de clients Club Assegur

Assessorament

Assessorament telefònic 24h

Et pot interessar

back to top