Salut

L’assegurança que ofereix totes les cobertures mèdiques, farmacèutiques i hospitalàries per a tal de que els teus treballadors puguin gaudir sempre de la millor i més completa assistència en tots els centres concertats de la CASS.

Assegurança per a treballadors i empleats

Assegurança complementària de salut destinada a col·lectius d’empreses, amb cobertures millorades i exclusives .

Cobertures

Bàsic

Pagament de la part de prestacions sanitàries acceptades per la C.A.S.S i que no han estat reemborsades. La cobertura serà de fins a un màxim del 25% de les tarifes aprovades per la C.A.S.S.

Pagament de la part complementària (fins a un màxim del 25%)  als pagaments de la CASS fins arribar, en el cas de centres concertats, al 100% de la despesa feta per l’assegurat.

Dental amb obturacions

Pagament de la part complementària de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS en els casos de: consultes mèdiques, extraccions, empastes i  una neteja de boca anual.

Dental millorada

Complement addicional en el cas de visites als dentistes. En dentistes i per extraccions, cures, empastes i neteges, reemborsament de fins al 250% dels barems de la CASS.

Òptica

Pagament de la part complementària del preu de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS i que no ha estat reembossada per aquesta.

Farmàcia

Pagament de la part complementària de les prestacions sanitàries acceptades per la CASS. Les prescripcions farmacèutiques han d’estar realitzades per un metge i per un tractament causat per una patologia coberta per la pòlissa.

Hospitalització

Cobertura d’un màxim del 10%  de les prestacions d’hospitalització i assistència mèdica i/o quirúrgica acceptades per la CASS, incloses les despeses de manutenció del pacient durant l’estada a l’hospital.

Forfet de quiropràctica i osteopatia

Servei de quiropràctica i osteopatia fins a un import de 250€ per any i persona assegurada, relacionat amb artrosis, escoliosis, afeccions de l’articulació temporomandibular i lumbàlgia de l’embaràs.

Forfet Òptica

Ampliació de la cobertura de la CASS amb un límit de:

  • Vidres i lentilles 90,15€
  • Muntures 90,15€

Forfet dental

Forfet anual de 150,25€ per pròtesis, endodòncies, etc, independentment de l’acceptació o no del pressupost per part de la CASS.

Medicina preventiva

2 controls anuals gratuïts de colesterol o glucosa al centre recomanat per Assegur.

Metge 24h

Assessorament telefònic els 365 dies de l’any sobre fàrmacs, tractaments, efectes secundaris, accidents domèstics, farmàcies, etc.

Orientació telefònica

Servei d’assessorament telefònic per part d’especialistes en Psicologia, Dietètica i Nutrició de dilluns a divendres de 9 a 20h.

Servei d’Advocat

Reclamació de danys per negligència mèdica, derivats de mala praxi o manca de consentiment informat.

Servei assistència 50PLUS

Servei de 30h anuals d’ajuda posterior a una hospitalització (atenció i cura en la mobilitat, neteja i higiene personal), per als assegurats majors de 50 anys.

Cobertura servei d’ambulàncies

Forfet anual de 250€ per trasllats internacionals amb ambulància no assumits per la CASS.

Contracta ara l’assegurança de Salut per als teus empleats

Truca'ns al 876 555

Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Avantatges Assegur Salut

Totes les avantatges Assegur

App

Còmode enviament de les factures per l’App d’Assegur

Informació

Notificació de pagaments per l’App

Forfaits

Cobertures addicionals exclusives

Assessorament

Orientació telefònica

Pagafàcil

Uneix les teves pòlisses en una única quota mensual

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a divendres de 9 a 18h

Et pot interessar

back to top