Equips electrònics

L’assegurança que garanteix la reparació dels teus equips electrònics en cas d’accident o avaria i la seva substitució en cas de robatori o impossibilitat de reparació. És especialment útil per protegir l’Ipad escolar.

Assegurança d'equips electrònics

L’assegurança per a l’Ipad escolar, amb la comoditat de renovació de manera automàtica cada any i amb cobertures vàlides a tot el món.

Cobertures

Reparació post-venda

Servei de reparació de l’Ipad en cas de:

  • Accident sobtat, imprevisible, irresistible, extern a l’assegurat i a l’Ipad, no provocat per l’assegurat i que sigui la causa exclusiva del dany material accidental
  • Dany material provocat per la destrucció o deteriorament total o parcial, externament visible, que impedeixi el funcionament correcte de l’Ipad i que sigui la conseqüència d’un accident
  • Avaria produïda per un danys que impedeixi el funcionament correcte de l’Ipad, a causa de fenomen elèctric, electrònic, electromecànic o mecànic intern o per l’ús i desgast de l’aparell assegurat

Reemplaçament de l’Ipad

Servei de reemplaçament de l’Ipad assegurat per un Ipad nou de les mateixes característiques en cas de:

  • Atracament de l’Ipad mitjançant l’ús de la força física o amenaça de violència física realitzada per una tercera persona davant de l’assegurat.
  • Robatori mitjançant la sostracció de l’Ipad mitjançant el forçament, trencament o destrucció del mecanisme de pany de porta.

Ipad de substitució

En cas d’impossibilitat de reparació, es posarà a disposició de l’assegurat un Ipad nou idèntic a l’Ipad assegurat (marca i model). En cas que el producte ja no es trobi a la venda, s’oferirà al client qualsevol equip noi amb les mateixes característiques tècniques.

En cas que no es disposi d’Ipad de substitució, s’abonarà a l’assegurat una indemnització (fins a un màxim de la quantitat assegurada).

Contracta ara la teva assegurança d’Equips electrònics

Truca'ns al 876 555

Assistència

24h/365 dies.

Telèfon 876 599

Avantatges Assegur Equips electrònics

Totes les avantatges Assegur

Simplicitat

Fàcil i ràpida contractació

Assistència post-venta

Reparació de l’ipad

Substitució

Reemplaçament provisional de l’ipad

Automàtic

Renovació anual automàtica

Servei whatsApp

346 555 de dilluns a divendres de 9 a 18h

Club Assegur

Promocions exclusives de clients Club Assegur

Et pot interessar

back to top